Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2852
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-26T09:31:14Z | - |
dc.date.available | 2015-10-26T09:31:14Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Димитриевич Л. Р. Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйства [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич // Мясное дело : ежегодный справочник-каталог мясной промышленности Украины. - К., 2013. - С. 61-62. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2852 | - |
dc.description | На підприємствах ресторанного господарства виробляється широкий асортимент соусів на різній основі, у тому числі бульонної, молочної, сметанної, відварів на рослинній основі, масляної та інших. Однак технологія їх приготування трудомістка, тривала. Використовується максимум ручної праці, що в умовах нестачі робочої сили призводить до того, що в меню підприємства ресторанного господарства вказаний один-два види соусу, які, як правило, готуються через трудомісткість з великими порушеннями технології, що, в кінцевому рахунку, збіднює раціон харчування споживачів. | uk_UK |
dc.description.abstract | На предприятиях ресторанного хозяйства вырабатывается широкий ассортимент соусов на различной основе, в том числе бульонной, молочной, сметанной, отваров на растительной основе, масляной и других. Однако технология их приготовления трудоёмка, длительна. Используется максимум ручного труда, что в условиях недостатка рабочей силы приводит к тому, что в меню предприятия ресторанного хозяйства указан один-два вида соуса, которые, как правило, готовятся из-за трудоемкости с крупными нарушениями технологии, что, в конечном счете, обедняет рацион питания потребителей. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | мясопродуктовый полуфабрикат | uk_UK |
dc.subject | мясная промышленность | uk_UK |
dc.subject | ресторанное хозяйство | uk_UK |
dc.subject | м'ясопродуктовий напівфабрикат | uk_UK |
dc.subject | м'ясна промисловість | uk_UK |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UK |
dc.title | Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйства | uk_UK |
dc.title.alternative | Універсальний м'ясопродуктовий напівфабрикат для підприємств м'ясної промисловості та ресторанного господарства | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Димитриевич Л. Р. Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности.pdf | 570,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.