Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2852
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.date.accessioned2015-10-26T09:31:14Z-
dc.date.available2015-10-26T09:31:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДимитриевич Л. Р. Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйства [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич // Мясное дело : ежегодный справочник-каталог мясной промышленности Украины. - К., 2013. - С. 61-62.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2852-
dc.descriptionНа підприємствах ресторанного господарства виробляється широкий асортимент соусів на різній основі, у тому числі бульонної, молочної, сметанної, відварів на рослинній основі, масляної та інших. Однак технологія їх приготування трудомістка, тривала. Використовується максимум ручної праці, що в умовах нестачі робочої сили призводить до того, що в меню підприємства ресторанного господарства вказаний один-два види соусу, які, як правило, готуються через трудомісткість з великими порушеннями технології, що, в кінцевому рахунку, збіднює раціон харчування споживачів.uk_UK
dc.description.abstractНа предприятиях ресторанного хозяйства вырабатывается широкий ассортимент соусов на различной основе, в том числе бульонной, молочной, сметанной, отваров на растительной основе, масляной и других. Однако технология их приготовления трудоёмка, длительна. Используется максимум ручного труда, что в условиях недостатка рабочей силы приводит к тому, что в меню предприятия ресторанного хозяйства указан один-два вида соуса, которые, как правило, готовятся из-за трудоемкости с крупными нарушениями технологии, что, в конечном счете, обедняет рацион питания потребителей.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectмясопродуктовый полуфабрикатuk_UK
dc.subjectмясная промышленностьuk_UK
dc.subjectресторанное хозяйствоuk_UK
dc.subjectм'ясопродуктовий напівфабрикатuk_UK
dc.subjectм'ясна промисловістьuk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.titleУниверсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйстваuk_UK
dc.title.alternativeУніверсальний м'ясопродуктовий напівфабрикат для підприємств м'ясної промисловості та ресторанного господарстваuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.