Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2864
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зінчик, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Зинчик, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-03T12:49:42Z | - |
dc.date.available | 2015-11-03T12:49:42Z | - |
dc.date.issued | 2014-04-14 | - |
dc.identifier.citation | Зінчик Т. С. Удосконалення приготування гарячих солодких страв [Електронний ресурс] / Т. С. Зінчик, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 175. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2864 | - |
dc.description | В рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, отдельное и выдающееся место в питании занимают сладкие блюда. Сладкие блюда относятся к кулинарной продукции, они не только вкусные, но и питательны. Блюда является носителем легкоусвояемых углеводов - сахаров. Также некоторые из сладких блюд имеют высокую калорийность за счет жиров, яиц, молока или сливок. Кроме этого, ряд сладких блюд содержат в себе витамины, минеральные соли, которые необходимы организму человека. Поэтому разработка технологии производства новых блюд этой группы блюд является весьма актуальной. | uk_UK |
dc.description.abstract | У раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, окреме і визначне місце в харчуванні займають солодкі страви. Солодкі страви відносяться до кулінарної продукції, вони не лише смачні, але й поживні. Страви є носієм легкозасвоюваних вуглеводів – цукрів. Також деякі з солодких страв мають високу калорійність за рахунок жирів, яєць, молока або вершків. Крім цього, ряд солодких страв містять в собі вітаміни, мінеральні солі, які необхідні організму людини. Тому розробка технології виробництва нових страв цієї групи страв є досить актуальною. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | солодкі страви | uk_UK |
dc.subject | гарячі солодкі страви | uk_UK |
dc.subject | живильна цінність | uk_UK |
dc.subject | сладкие блюда | uk_UK |
dc.subject | горячие сладкие блюда | uk_UK |
dc.subject | питательная ценность | uk_UK |
dc.title | Удосконалення приготування гарячих солодких страв | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование приготовления горячих сладких блюд | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зінчик Т. С. Удосконалення приготування гарячих солодких страв.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.