Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2864
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗінчик, Т. С.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorЗинчик, Т. С.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.date.accessioned2015-11-03T12:49:42Z-
dc.date.available2015-11-03T12:49:42Z-
dc.date.issued2014-04-14-
dc.identifier.citationЗінчик Т. С. Удосконалення приготування гарячих солодких страв [Електронний ресурс] / Т. С. Зінчик, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 175.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2864-
dc.descriptionВ рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, отдельное и выдающееся место в питании занимают сладкие блюда. Сладкие блюда относятся к кулинарной продукции, они не только вкусные, но и питательны. Блюда является носителем легкоусвояемых углеводов - сахаров. Также некоторые из сладких блюд имеют высокую калорийность за счет жиров, яиц, молока или сливок. Кроме этого, ряд сладких блюд содержат в себе витамины, минеральные соли, которые необходимы организму человека. Поэтому разработка технологии производства новых блюд этой группы блюд является весьма актуальной.uk_UK
dc.description.abstractУ раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, окреме і визначне місце в харчуванні займають солодкі страви. Солодкі страви відносяться до кулінарної продукції, вони не лише смачні, але й поживні. Страви є носієм легкозасвоюваних вуглеводів – цукрів. Також деякі з солодких страв мають високу калорійність за рахунок жирів, яєць, молока або вершків. Крім цього, ряд солодких страв містять в собі вітаміни, мінеральні солі, які необхідні організму людини. Тому розробка технології виробництва нових страв цієї групи страв є досить актуальною.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсолодкі стравиuk_UK
dc.subjectгарячі солодкі стравиuk_UK
dc.subjectживильна цінністьuk_UK
dc.subjectсладкие блюдаuk_UK
dc.subjectгорячие сладкие блюдаuk_UK
dc.subjectпитательная ценностьuk_UK
dc.titleУдосконалення приготування гарячих солодких стравuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование приготовления горячих сладких блюдuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.