Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2868
Title: Патент 84431. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Other Titles: Патент 84431. Способ получения сыра плавленого пастообразного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Обозна, Маргарита Василівна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Борисова, Аліна Олексіївна
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перцевой, Федор Всеволодович
Крапивницкая, Ирина Алексеевна
Гурский, Петр Васильевич
Чуйко, Людмила Алексеевна
Перцевой, Николай Федорович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Обозная, Маргарита Васильевна
Чаговец, Виктория Витальевна
Чаговец, Любовь Алексеевна
Власов, Александр Вениаминович
Борисова, Алина Алексеевна
Снегур, Фарида Мухамедовна
Хомичак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
Hurskyi, Petro Vasyliovych
Chuyko, Ludmila Alekseevna
Pertsevoi, Mykola Fedorovych
Bidiuk, Dmytro Olehovych
Obozna, Marharyta Vasylivna
Chagovets, Victoria Viltaliivna
Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
Borisovа, Alina Oleksіїvna
Sniehur, Farida Mykhamedivna
Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
Harntsarek, Barbara Cheslavivna
Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Keywords: сир плавлений
спосіб отримання
сир пастоподібний
сыр плавленый
способ получения
сыр пастообразный
Issue Date: 2013
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84431: МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський [та ін.] ; СНАУ. - № u 2013 03525; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Description: Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло растительное рафинированное дезодорированное, как соль плавильная используется триполифосфат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2868
Appears in Collections:Патенти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.