Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2929
Назва: | Визначення вірогідного діапазону вловлених частинок сухого молока |
Інші назви: | Определение возможного диапазона уловленных частиц сухого молока. Definition of possible range of the caught particles of milk powder |
Автори: | Савченко-Перерва, М. Ю. Савченко-Перерва, М. Ю. Savchenko-Pererva, M. Y. |
Ключові слова: | діапазон дисперсний склад сухий продукт диапазон дисперсный состав сухой продукт range disperse composition the dry product |
Дата публікації: | 8-вер-2015 |
Бібліографічний опис: | Савченко-Перерва М. Ю. Визначення вірогідного діапазону вловлених частинок сухого молока [Електронний ресурс] / М. Ю. Савченко-Перерва // Технології XXI сторіччя : XXI Міжнародна наукова конференція, (8-10 вересня 2015 р.). - Суми, Глухів : СНАУ, 2015. - С. 56-57. |
Короткий огляд (реферат): | Дану роботу присвячено визначенню вірогідного діапазону вловлених частинок сухого молока. Данная работа посвящена определению возможного диапазона уловленных частиц сухого молока. |
Опис: | This work is devoted of the definition of possible range of the caught particles of milk powder. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2929 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савченко-Перерва М. Ю. Визначення вірогідного діапазону вловлених частинок сухого молока.pdf | 4,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.