Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2929
Назва: Визначення вірогідного діапазону вловлених частинок сухого молока
Інші назви: Определение возможного диапазона уловленных частиц сухого молока.
Definition of possible range of the caught particles of milk powder
Автори: Савченко-Перерва, М. Ю.
Савченко-Перерва, М. Ю.
Savchenko-Pererva, M. Y.
Ключові слова: діапазон
дисперсний склад
сухий продукт
диапазон
дисперсный состав
сухой продукт
range
disperse composition
the dry product
Дата публікації: 8-вер-2015
Бібліографічний опис: Савченко-Перерва М. Ю. Визначення вірогідного діапазону вловлених частинок сухого молока [Електронний ресурс] / М. Ю. Савченко-Перерва // Технології XXI сторіччя : XXI Міжнародна наукова конференція, (8-10 вересня 2015 р.). - Суми, Глухів : СНАУ, 2015. - С. 56-57.
Короткий огляд (реферат): Дану роботу присвячено визначенню вірогідного діапазону вловлених частинок сухого молока. Данная работа посвящена определению возможного диапазона уловленных частиц сухого молока.
Опис: This work is devoted of the definition of possible range of the caught particles of milk powder.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2929
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.