Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2947
Назва: Використання молочної сироватки при створенні нових продуктів
Інші назви: Использование молочной сыворотки при создании новых продуктов
The use of whey in creating new products
Автори: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Ключові слова: молочна сироватка
рослинні наповнювачі
десерти
молочная сыворотка
растительные наполнители
десерты
whey
vegetable fillings
desserts
Дата публікації: 2015
Видавництво: ОНАХТ
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Використання молочної сироватки при створенні нових продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. праць VIII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів з Міжнар. участю, (10-11 листопада 2015 р.). – Одеса : ОНАХТ, 2015.
Короткий огляд (реферат): Таким чином, розчинні солі кальцію і молочна кислота сироватки, сприяють кращому утворенню щільного пектинового гелю та драглів. У готовому вигляді такі фруктові десерти характеризуватимуться однорідною консистенцією, приємними органолептичними характеристиками та виступатимуть джерелом харчових волокон, вітамінів, антиоксидантів і мінеральних речовин. Таким чином, десерти з айви та інших фруктових наповнювачів з використанням молочної сироватки заслуговують глибокої уваги виробників, оскільки не вимагають складної технології і устаткування, а головне, допоможуть максимально переробити сироватку та зберегти і поліпшити здоров'я за рахунок наявності в складі десертів функціональних харчових інгредієнтів. Таким образом, растворимые соли кальция и молочная кислота сыворотки, способствуют лучшему образованию плотного пектинового геля и желе. В готовом виде такие фруктовые десерты характеризоваться однородной консистенции, приятными органолептическими характеристиками и выступать источником пищевых волокон, витаминов, антиоксидантов и минеральных веществ. Таким образом, десерты из айвы и других фруктовых наполнителей с использованием молочной сыворотки заслуживают глубокого внимания производителей, поскольку не требуют сложной технологии и оборудование, а главное, помогут максимально переработать сыворотку и сохранить и улучшить здоровье за счет наличия в составе десертов функциональных пищевых ингредиентов .
Опис: Thus, soluble calcium and lactic acid whey, contribute to a better formation of dense pectin gel and jelly. In a finished product will be characterized by the following fruit desserts homogeneous texture, pleasant organoleptic characteristics and act as a source of dietary fiber, vitamins, antioxidants and minerals. Thus, desserts from quince and other fruit flavors using whey producers deserve a deep consideration because it does not require sophisticated technology and equipment, and most importantly, help to recycle as much as possible serum or save and improve health by having dessert as part of functional food ingredients .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2947
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.