Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2989
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.contributor.authorГурский, П. В.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorGurskiy, P. V.-
dc.contributor.authorMarenkova, T. I.-
dc.contributor.authorBidyuk, D. O.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2016-01-13T08:34:31Z-
dc.date.available2016-01-13T08:34:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Scientific journal «ScienceRise». – 2015. – Vol. 7/2 (12). – С. 14-19.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2989-
dc.descriptionThe influence of certain organic and inorganic salts of calcium and potassium in the gel strength of kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of certain salts of calcium on the strength of gels with different content of kappa-carrageenan. Substantiates the mass concentration of certain calcium salts for use in the composition of the jelly for sweet and savory dishes based on the kappa-carrageenan.uk_UK
dc.description.abstractДосліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію та калію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обґрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану. Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция и калия на прочность гелей каппа-карагинана. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснована массовая концентрация некоторых солей кальция для использования их в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкаппа-карагінанuk_UK
dc.subjectміцність гелюuk_UK
dc.subjectгелеутворенняuk_UK
dc.subjectсинерезисuk_UK
dc.subjectсолі кальцію та каліюuk_UK
dc.subjectкаппа-каррагинанuk_UK
dc.subjectпрочность геляuk_UK
dc.subjectгелеобразованиеuk_UK
dc.subjectсинерезисuk_UK
dc.subjectсоли кальция и калияuk_UK
dc.subjectkappa-carrageenanuk_UK
dc.subjectgel strengthuk_UK
dc.subjectgelationuk_UK
dc.subjectsyneresisuk_UK
dc.subjectcalcium and potassiumuk_UK
dc.titleДослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануuk_UK
dc.title.alternativeИсследование влияния солей кальция и калия разной природы на прочность гелей каппа-каррагинанаuk_UK
dc.title.alternativeInvestigation of the influence of calcium and potassium salts of different nature on the strength of kappa-carrageenan gelsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.