Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2989
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. І | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Гурский, П. В. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Gurskiy, P. V. | - |
dc.contributor.author | Marenkova, T. I. | - |
dc.contributor.author | Bidyuk, D. O. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-13T08:34:31Z | - |
dc.date.available | 2016-01-13T08:34:31Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Scientific journal «ScienceRise». – 2015. – Vol. 7/2 (12). – С. 14-19. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2989 | - |
dc.description | The influence of certain organic and inorganic salts of calcium and potassium in the gel strength of kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of certain salts of calcium on the strength of gels with different content of kappa-carrageenan. Substantiates the mass concentration of certain calcium salts for use in the composition of the jelly for sweet and savory dishes based on the kappa-carrageenan. | uk_UK |
dc.description.abstract | Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію та калію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обґрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану. Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция и калия на прочность гелей каппа-карагинана. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснована массовая концентрация некоторых солей кальция для использования их в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | каппа-карагінан | uk_UK |
dc.subject | міцність гелю | uk_UK |
dc.subject | гелеутворення | uk_UK |
dc.subject | синерезис | uk_UK |
dc.subject | солі кальцію та калію | uk_UK |
dc.subject | каппа-каррагинан | uk_UK |
dc.subject | прочность геля | uk_UK |
dc.subject | гелеобразование | uk_UK |
dc.subject | синерезис | uk_UK |
dc.subject | соли кальция и калия | uk_UK |
dc.subject | kappa-carrageenan | uk_UK |
dc.subject | gel strength | uk_UK |
dc.subject | gelation | uk_UK |
dc.subject | syneresis | uk_UK |
dc.subject | calcium and potassium | uk_UK |
dc.title | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование влияния солей кальция и калия разной природы на прочность гелей каппа-каррагинана | uk_UK |
dc.title.alternative | Investigation of the influence of calcium and potassium salts of different nature on the strength of kappa-carrageenan gels | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гурський П. В. Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів капп.pdf | 874,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.