Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2993
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриньова, Д. В.-
dc.contributor.authorГринёва, Д. В.-
dc.contributor.authorHrynova, D. V.-
dc.date.accessioned2016-01-13T12:51:52Z-
dc.date.available2016-01-13T12:51:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГриньова Д. В. Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет. - Мелітополь : ТДАУ, 2015. - Вип. 15. - Т. 1. - С. 147-152.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2993-
dc.descriptionVitamin E is a natural antioxidant and helps to increase the productivity of poultry. Enrichment of quail egg yolk with vitamin E makes it possible to improve the quality of eggs and increase the access of this antioxidant in the human diet, especially children. With increasing of the content of vitamin E in feed ration managed positively affect the living weight of the quail and the safety stock.uk_UK
dc.description.abstractВітамін Е є природним антиоксидантом і сприяє підвищенню продуктивності птиці. Збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е дає можливість покращити якість цих яєць та збільшити доступ даного антиоксиданту до раціону людини, особливо дітей. За допомогою збільшення вмісту вітаміну Е в кормах раціону вдалося позитивно вплинути на живу масу перепелів та збереженість поголів’я. Витамин Е является природным антиоксидантом и способствует повышению продуктивности птицы. Обогащение желтка яиц перепелов витамином Е даёт возможность улучшить качество этих яиц и увеличить доступ данного антиоксиданта в рацион человека, особенно детей. С помощью увеличения содержания витамина Е в кормах рациона удалось положительно повлиять на живую массу перепелов и сохранность поголовья.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectвітамін Еuk_UK
dc.subjectжовток яйцяuk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectвитамин Еuk_UK
dc.subjectжелток яйцаuk_UK
dc.subjectquailuk_UK
dc.subjectvitamin Euk_UK
dc.subjectyolk of egguk_UK
dc.titleЗбільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Еuk_UK
dc.title.alternativeУвеличение приростов живой массы и обогащение желтка яиц перепелов витамином Е.uk_UK
dc.title.alternativeIncreasing of living weight gain and enrichment of quail egg yolk of vitamin Euk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.