Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Аналіз методик визначення молочної продуктивності вівцематок у виробничих умовахКамбур, М. Д.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Пихтирёва, А. В.; Kambur, M. D.; Pikhtirova, A. V.
2016Амінокислотний склад м’яса та молока овець за умов корекції макро-мікроелементного живленняКамбур, М. Д.; Замазій, А. А.; Піхтірьова, А. В.; Камбур, М. Д.; Замазий, А. А.; Пихтирева, А. В.; Kambur, M. D.; Zamaziy, A. A.; Pikhtirova, A. V.
2019Вплив якості кукурудзяного силосу на використання, перетравлення та баланс речовин в організмі овець (перше повідомлення)Камбур, Марія Дмитрівна; Замазій, Андрій Анатолійович; Калашник, Олександр Миколайович; Камбур, Марья Дмитриевна; Замазий, Андрей Анатольевич; Калашник, Александр Николаевич; Kambur, M. D.; Zamazіi, A. A.; Kalashnik, O. M.
2019Рубцева ферментація у овець за умов згодовування кукурудзяного силосу різної якості (друге повідомлення)Камбур, Марія Дмитрівна; Замазій, Андрій Анатолійович; Камбур, Мария Дмитриевна; Замазий, Андрей Анатольевич; Kambur, M. D.; Zamazіi, A. A.