Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3004
Title: | Корисні властивості продуктів перепелівництва |
Other Titles: | Полезные свойства продуктов перепеловодства. Useful properties of quail products |
Authors: | Гриньова, Д. В. Гринёва, Д. В. Hrynova, D. V. |
Keywords: | перепел вітамін Е користь перепел витамин Е польза quail vitamin E advantage |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Гриньова Д. В. Корисні властивості продуктів перепелівництва [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали Четвертої міжнародної науково-технічної конференції, (24-25 березня 2015.). - К. : НУХТ, 2015. - С. 18-19. |
Abstract: | У статті описані властивості перепелиних яєць і м'яса. Наведено результати дослідження жовтка перепелиних яєць, збільшення в ньому вмісту вітаміну Е. Яйця і м'ясо перепелів використовують для дієтичного харчування, в раціонах дітей, в біопромисловості, в лікуванні різних захворювань. М'ясо перепелів м'яке, вважається дієтичним, багате незамінними амінокислотами, білком. Яйця і м'ясо перепелів часто використовують як нетрадиційну сировину у виробництві продуктів харчування. В статье описаны свойства перепелиных яиц и мяса. Приведены результаты исследования желтка перепелиных яиц, увеличения в нем содержания витамина Е. Яйца и мясо перепелов используют для диетического питания, в рационах детей, в биопромышленности, в лечении различных заболеваний. Мясо перепелов мягкое, считается диетическим, богато незаменимыми аминокислотами, белком. Яйца и мясо перепелов часто используют как нетрадиционное сырье в производстве продуктов питания. |
Description: | This article describes the properties of quail eggs and meat. The results of the study yolk quail eggs, increasing it vitamin E content of quail eggs and meat for dietary use, in the diets of children, bioindustry, in the treatment of various diseases. Quail meat is soft, is considered a dietary, rich in essential amino acids, proteins. Quail eggs and meat are often used as a raw material in the production of non-traditional foods. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3004 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гриньова Д. В. Корисні властивості продуктів перепелівництва.pdf | 285,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.