Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3077
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарченко, О. В.-
dc.contributor.authorМасик, І. М.-
dc.contributor.authorМіщенко, Ю. Г.-
dc.contributor.authorДавиденко, Г. А.-
dc.contributor.authorХарченко, О. В.-
dc.contributor.authorМасик, И. Н.-
dc.contributor.authorМищенко, Ю. Г.-
dc.contributor.authorДавиденко, Г. А.-
dc.contributor.authorKharchenko, O. V.-
dc.contributor.authorMasik, I. N.-
dc.contributor.authorMishchenko, J. G.-
dc.contributor.authorDavidenko, G. A.-
dc.date.accessioned2016-02-23T07:14:40Z-
dc.date.available2016-02-23T07:14:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationХарченко О. В. Екологічна оцінка різних сівозмін за балансом гумусу [Електронний ресурс] / О. В. Харченко, І. М. Масик, Ю. Г. Міщенко, Г. А. Давиденко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. № 3 (29). - С. 126-129.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3077-
dc.descriptionIn this article we consider the problem of the comparative evaluation of crop rotations from the point of view of environmental feasibility. The first stage involves evaluation of selected crops for the balance of humus and major nutrients (environmental indicators). In the second stage, the evaluation of each rotation on the structure of cultures based on specified criteria have done.uk_UK
dc.description.abstractВ даній роботі розглядається проблема порівняльного оцінювання сівозмін з точки зору екологічної доцільності. На першому етапі проводиться оцінка окремих культур за балансом гумусу і основних елементів живлення (екологічні показники). На другому етапі за вказаними критеріями проводиться оцінювання кожної сівозміни зі своєю структурою культур. В данной работе рассматривается проблема сравнительного оценивания севооборотов с точки зрения экологической целесообразности. На первом этапе проводится оценка отдельных культур за балансом гумуса и основных элементов питания (экологические показатели). На втором этапе по указанным критериям производится оценка каждого севооборота по своей структуре культур.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсівозмінаuk_UK
dc.subjectгумусuk_UK
dc.subjectбіомасаuk_UK
dc.subjectсевооборотuk_UK
dc.subjectгумусuk_UK
dc.subjectбиомассаuk_UK
dc.subjectcrop rotationuk_UK
dc.subjecthumusuk_UK
dc.subjectbiomassuk_UK
dc.titleЕкологічна оцінка різних сівозмін за балансом гумусуuk_UK
dc.title.alternativeЭкологическая оценка различных севооборотов по балансу гумуса.uk_UK
dc.title.alternativeEnvironmental assessment of different crop rotations on the balance of humusuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.