Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3237
Назва: Permanent agrarian management and food safety: a methodology of forming of the economic and socio-ecological parameters
Інші назви: Стале агрогосподарювання та продовольча безпека: методологія формування економічних та соціально-екологічних параметрів
Устойчивое агрохозяйствование и продовольственная безопасность: методология формирования экономические и социально-экологические параметры
Автори: Piznyak, Tetyana Ivanivna
Пізняк, Тетяна Іванівна
Пизняк, Татьяна Ивановна
Ключові слова: foodsafety
sustainable agriculture
sustainable agricultural management
продовольча безпека
стале сільське господарство
стале агрогосподарювання
продовольственная безопасность
устойчивое сельское хозяйство
устойчивое агрохозяйствование
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Piznyak T. I. Permanent agrarian management and food safety: a methodology of forming of the economic and socio-ecological parameters [Електронний ресурс] / T. I. Piznyak // Economics, management, law: problems and prospects: Collection of scientific articles. Vol. 1. – Agenda Publishing House, Coventry, United Kingdom, 2015. – P. 90-94.
Короткий огляд (реферат): The article discusses a food safety system based on improving the ecological awareness of the agriculture and improving the (agricultural) quality of the agricultural production; the main principles of the development of sustainable agriculture strategy have been developed as well as strategical directions of their implementation.
Опис: В статті розглянута система продовольчої безпеки, яка ґрунтується на екологізації агропромислового виробництва і підвищення якості (екологічності) продуктів харчування, розроблені основні принципи стратегії розвитку усталеного сільського господарства і стратегічні напрямки їх реалізації. В статье рассмотрена система продовольственной безопасности, основанная на экологизации агропромышленного производства и повышении качества (экологичности) продуктов питания, разработаны основные принципы стратегии развития устойчивого сельского хозяйства и стратегические направления их реализации.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3237
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Piznyak T. I. Permanent agrarian management and food safety a methodology of forming of the economic and soc.pdf366,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.