Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3237
Назва: | Permanent agrarian management and food safety: a methodology of forming of the economic and socio-ecological parameters |
Інші назви: | Стале агрогосподарювання та продовольча безпека: методологія формування економічних та соціально-екологічних параметрів Устойчивое агрохозяйствование и продовольственная безопасность: методология формирования экономические и социально-экологические параметры |
Автори: | Piznyak, Tetyana Ivanivna Пізняк, Тетяна Іванівна Пизняк, Татьяна Ивановна |
Ключові слова: | foodsafety sustainable agriculture sustainable agricultural management продовольча безпека стале сільське господарство стале агрогосподарювання продовольственная безопасность устойчивое сельское хозяйство устойчивое агрохозяйствование |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Piznyak T. I. Permanent agrarian management and food safety: a methodology of forming of the economic and socio-ecological parameters [Електронний ресурс] / T. I. Piznyak // Economics, management, law: problems and prospects: Collection of scientific articles. Vol. 1. – Agenda Publishing House, Coventry, United Kingdom, 2015. – P. 90-94. |
Короткий огляд (реферат): | The article discusses a food safety system based on improving the ecological awareness of the agriculture and improving the (agricultural) quality of the agricultural production; the main principles of the development of sustainable agriculture strategy have been developed as well as strategical directions of their implementation. |
Опис: | В статті розглянута система продовольчої безпеки, яка ґрунтується на екологізації агропромислового виробництва і підвищення якості (екологічності) продуктів харчування, розроблені основні принципи стратегії розвитку усталеного сільського господарства і стратегічні напрямки їх реалізації. В статье рассмотрена система продовольственной безопасности, основанная на экологизации агропромышленного производства и повышении качества (экологичности) продуктов питания, разработаны основные принципы стратегии развития устойчивого сельского хозяйства и стратегические направления их реализации. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3237 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Piznyak T. I. Permanent agrarian management and food safety a methodology of forming of the economic and soc.pdf | 366,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.