Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3261
Назва: Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels
Інші назви: Дослідження впливу солей кальцію на міцність гелів каппа-карагінану
Исследование влияния солей кальция на прочность гелей каппа-каррагинана
Автори: Bidyuk, D.
Garncarek, B.
Gurskyi, P.
Marenkova, T.
Mikhailova, A.
Pertsevoi, F.
Бідюк, Д. О.
Гарнцарек, Б.
Гурський, П. В.
Маренкова, Т. І.
Михайлова, Г. С.
Перцевой, Ф. В.
Бидюк, Д. О.
Гарнцарек, Б.
Гурский, П. В.
Маренкова, Т. И.
Михайлова, А. С.
Перцевой, Ф.В.
Ключові слова: gelation
syneresis
kappa-carrageenan
гелеутворення
синерезис
каппа-карагінан
гелеобразования
синерезис
каппа-каррагинан
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels [Electronic resource] / D. Bidyuk, B. Garncarek, P. Gurskyi [та ін.] // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: Міжнародна науково-практична конференція, 8-11 вересня 2015 р.: [тези] / редкол.: В. М. Кюрчев, О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 221-222.
Короткий огляд (реферат): The influence of certain organic and mineral calcium for strength gel kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of individual calcium for strength gels with different content kappa-carrageenan. Grounded some mass concentration of calcium salts for use in the composition jelly for sweet and savory dishes based on kappa-carrageenan. Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану
Опис: Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция на прочность каппа-каррагинан геля. Влияние массовой концентрации некоторых солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-каррагинан определена. Массовая концентрация некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд, основанных на каппа-каррагинана доказана.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3261
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези.pdf247,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.