Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3261
Title: | Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels |
Other Titles: | Дослідження впливу солей кальцію на міцність гелів каппа-карагінану Исследование влияния солей кальция на прочность гелей каппа-каррагинана |
Authors: | Bidyuk, D. Garncarek, B. Gurskyi, P. Marenkova, T. Mikhailova, A. Pertsevoi, F. Бідюк, Д. О. Гарнцарек, Б. Гурський, П. В. Маренкова, Т. І. Михайлова, Г. С. Перцевой, Ф. В. Бидюк, Д. О. Гарнцарек, Б. Гурский, П. В. Маренкова, Т. И. Михайлова, А. С. Перцевой, Ф.В. |
Keywords: | gelation syneresis kappa-carrageenan гелеутворення синерезис каппа-карагінан гелеобразования синерезис каппа-каррагинан |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels [Electronic resource] / D. Bidyuk, B. Garncarek, P. Gurskyi [та ін.] // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: Міжнародна науково-практична конференція, 8-11 вересня 2015 р.: [тези] / редкол.: В. М. Кюрчев, О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 221-222. |
Abstract: | The influence of certain organic and mineral calcium for strength gel kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of individual calcium for strength gels with different content kappa-carrageenan. Grounded some mass concentration of calcium salts for use in the composition jelly for sweet and savory dishes based on kappa-carrageenan. Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану |
Description: | Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция на прочность каппа-каррагинан геля. Влияние массовой концентрации некоторых солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-каррагинан определена. Массовая концентрация некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд, основанных на каппа-каррагинана доказана. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3261 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.