Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Курсові проекти
Харчових технологій
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Обґрунтування та аналіз технології виробництва халви
Геращенко, Марина Юріївна
;
Геращенко, Марина Юрьевна
;
Gerashchenko, Maryna Yuryevna
2018
Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого шоколаду
Бистрік, Олександра Володимирівна
;
Быстрик, Александра Владимировна
;
Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna
Перегляд
Автор
1
Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna
1
Gerashchenko, Maryna Yuryevna
1
Бистрік, Олександра Володимирівна
1
Быстрик, Александра Владимировна
1
Геращенко, Марина Юрьевна
1
Геращенко, Марина Юріївна
Тема
2
technology
2
виробництво
2
производство
2
технология
2
технологія
1
halva
1
white chocolate
1
белый шоколад
1
білий шоколад
1
халва
.
далі >
за датою випуску
2
2018
Has File(s)
2
true