Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3352
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia-
dc.date.accessioned2016-05-26T10:35:52Z-
dc.date.available2016-05-26T10:35:52Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник В. В. Цигураuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3352-
dc.descriptionIn the course work refers to the characteristics of innovative technologies in the meat industry, the main trends in the production of cooked sausages and characterization of advanced technologies and specified description of the proposed ingredients in house research. New recipes are designed on the basis of selected recipes - traditional analogue products.uk_UK
dc.description.abstractВ курсовій роботі йдеться про характеристику інноваційних технологій в м’ясній галузі, основні тенденції розвитку виробництва варених ковбасних виробів та характеристика сучасних технологій, а також вказується характеристика запропонованих інгредієнтів в об’єкті дослідження. Проектуються нові рецептури на базі обраної рецептури –аналогу традиційного виробу. В курсовой работе речь идет о характеристике инновационных технологий в мясной отрасли, основные тенденции развития производства колбас и характеристика современных технологий, а также указывается характеристика предложенных ингредиентов в объекте исследования. Проектируются новые рецептуры на базе выбранной рецептуры - аналог традиционного изделия.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectм’ясо птиціuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectковбасаuk_UK
dc.subjectмясо птицыuk_UK
dc.subjectрецептурыuk_UK
dc.subjectколбасаuk_UK
dc.subjectpoultryuk_UK
dc.subjectrecipeuk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.titleРозробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбасuk_UK
dc.title.alternativeРазработка технологии и рецептуры производства новых видов комбинированных вареных колбасuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of technology and formulation of new types of combined cooked sausagesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АПТГ_мяос.pdf
  Restricted Access
770,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.