Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3352
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-26T10:35:52Z | - |
dc.date.available | 2016-05-26T10:35:52Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. В. Цигура | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3352 | - |
dc.description | In the course work refers to the characteristics of innovative technologies in the meat industry, the main trends in the production of cooked sausages and characterization of advanced technologies and specified description of the proposed ingredients in house research. New recipes are designed on the basis of selected recipes - traditional analogue products. | uk_UK |
dc.description.abstract | В курсовій роботі йдеться про характеристику інноваційних технологій в м’ясній галузі, основні тенденції розвитку виробництва варених ковбасних виробів та характеристика сучасних технологій, а також вказується характеристика запропонованих інгредієнтів в об’єкті дослідження. Проектуються нові рецептури на базі обраної рецептури –аналогу традиційного виробу. В курсовой работе речь идет о характеристике инновационных технологий в мясной отрасли, основные тенденции развития производства колбас и характеристика современных технологий, а также указывается характеристика предложенных ингредиентов в объекте исследования. Проектируются новые рецептуры на базе выбранной рецептуры - аналог традиционного изделия. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | м’ясо птиці | uk_UK |
dc.subject | рецептура | uk_UK |
dc.subject | ковбаса | uk_UK |
dc.subject | мясо птицы | uk_UK |
dc.subject | рецептуры | uk_UK |
dc.subject | колбаса | uk_UK |
dc.subject | poultry | uk_UK |
dc.subject | recipe | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.title | Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбас | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка технологии и рецептуры производства новых видов комбинированных вареных колбас | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of technology and formulation of new types of combined cooked sausages | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АПТГ_мяос.pdf Restricted Access | 770,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.