Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/341
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХворост, Т. В.-
dc.contributor.authorХворост, Т. В.-
dc.contributor.authorKhvorost, T. V.-
dc.date.accessioned2012-09-19T09:41:19Z-
dc.date.available2012-09-19T09:41:19Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationХворост Т. В. Вдосконалення оцінки рівня конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств [Електронний ресурс] / Т. В. Хворост // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2009. – Вип. 4(35). – С. 105-111.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/341-
dc.descriptionIn the article proposed author's approach to assessing the competitiveness of dairy production enterprises with the application of the theory of complex variable. The article reviewed and tested method of assessing the competitiveness of enterprises by building the pyramid of competitiveness.ru_RU
dc.description.abstractУ статті запропоновано авторський підхід щодо оцінки рівня конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств із застосуванням елементів теорії комплексного змінного. Висвітлено та апробовано метод оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства за допомогою побудови піраміди конкурентоспроможності. В статье предложен авторский подход к оценке уровня конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий с применением элементов теории комплексного переменного. Рассмотрен и апробирован метод оценки уровня конкурентоспособности предприятия с помощью построения пирамиды конкурентоспособности.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectінтеграціяru_RU
dc.subjectтоварru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectинтеграцияru_RU
dc.subjectтоварru_RU
dc.subjectкачествоru_RU
dc.titleВдосконалення оцінки рівня конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємствru_RU
dc.title.alternativeУсовершенствование оценки уровня конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятийru_RU
dc.title.alternativeImproved assessment of the competitiveness of dairy productsru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hvorost.pdf300,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.