Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3528
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДушенок, Д. К.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorДушенок, Д. К.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorDushenok, D. K.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.contributor.authorBidyuk, D. O.-
dc.date.accessioned2016-06-29T11:46:06Z-
dc.date.available2016-06-29T11:46:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДушенок Д. К. Сучасні аспекти використання фурцелларану в складі харчової продукції [Електронний ресурс]/ Д. К. Душенок,Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених і студентів (7 квітня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.]. – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 17uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3528-
dc.descriptionBriefly discussed the structure and organoleptic properties furcellaran. The characteristic functional properties of the gel based on furcellaran. Furcellaran outlined promising use in food products.uk_UK
dc.description.abstractСтисло розглянуто будову та органолептичні властивості фурцелларану. Надана характеристика функціональним властивостям гелю на основі фурцелларану. Окреслено перспективність використання фурцелларану у складі харчової продукції. Кратко рассмотрены строение и органолептические свойства фурцелларана. Дана характеристика функциональным свойствам геля на основе фурцелларана. Очерчена перспективность использования фурцелларана в составе пищевой продукции.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectфурцелларанuk_UK
dc.subjectсульфатований полісахаридuk_UK
dc.subjectгельuk_UK
dc.subjectфурцелларанuk_UK
dc.subjectсульфатированный полисахаридuk_UK
dc.subjectгельuk_UK
dc.subjectfurcellaranuk_UK
dc.subjectsulfated polysaccharideuk_UK
dc.subjectgeluk_UK
dc.titleСучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукціїuk_UK
dc.title.alternativeСовременные аспекты использования фурцелларана в составе пищевой продукцииuk_UK
dc.title.alternativeModern aspects of furcellaran in the composition of food productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Душенок Д. К. Сучасні аспекти.pdf84,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.