Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3528
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Душенок, Д. К. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Душенок, Д. К. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Dushenok, D. K. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.contributor.author | Bidyuk, D. O. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-29T11:46:06Z | - |
dc.date.available | 2016-06-29T11:46:06Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Душенок Д. К. Сучасні аспекти використання фурцелларану в складі харчової продукції [Електронний ресурс]/ Д. К. Душенок,Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених і студентів (7 квітня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.]. – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 17 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3528 | - |
dc.description | Briefly discussed the structure and organoleptic properties furcellaran. The characteristic functional properties of the gel based on furcellaran. Furcellaran outlined promising use in food products. | uk_UK |
dc.description.abstract | Стисло розглянуто будову та органолептичні властивості фурцелларану. Надана характеристика функціональним властивостям гелю на основі фурцелларану. Окреслено перспективність використання фурцелларану у складі харчової продукції. Кратко рассмотрены строение и органолептические свойства фурцелларана. Дана характеристика функциональным свойствам геля на основе фурцелларана. Очерчена перспективность использования фурцелларана в составе пищевой продукции. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UK |
dc.subject | фурцелларан | uk_UK |
dc.subject | сульфатований полісахарид | uk_UK |
dc.subject | гель | uk_UK |
dc.subject | фурцелларан | uk_UK |
dc.subject | сульфатированный полисахарид | uk_UK |
dc.subject | гель | uk_UK |
dc.subject | furcellaran | uk_UK |
dc.subject | sulfated polysaccharide | uk_UK |
dc.subject | gel | uk_UK |
dc.title | Сучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукції | uk_UK |
dc.title.alternative | Современные аспекты использования фурцелларана в составе пищевой продукции | uk_UK |
dc.title.alternative | Modern aspects of furcellaran in the composition of food products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Душенок Д. К. Сучасні аспекти.pdf | 84,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.