Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3531
Назва: | Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару |
Інші назви: | Изучение прочности смешанных гелей на основе агара Strength study of mixed gels based on agar |
Автори: | Овсяннікова, Л. Г. Перцевой, Ф. В. Бідюк, Д. О. Овсянникова, Л. Г. Перцевой, Ф. В. Бидюк, Д. О. Ovsyannikova, L. G. Pertsevoy, F. V. Bidyuk, D. O. |
Ключові слова: | агар міцність структури змішані гелі агар прочность структуры смешанные гели agar structure strength mixed gels |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Овсяннікова Л. Г. Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару [Електронний ресурс] / Л.Г. Овсяннікова, Ф.В. Перцевой, Д.О. Бідюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених і студентів (7 квітня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.]. – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 34 |
Короткий огляд (реферат): | Надано стислу характеристику агару. Представлені дослідження міцності структури гелю агару з додаванням желатину, з використанням хлористого кальцію та без його використання. Предоставлено краткую характеристику агара. Представлены исследования прочности структуры геля агара с добавлением желатина, с использованием хлористого кальция и без его использования. |
Опис: | It provided a brief description of the agar. Researches gel structure strength agar with the addition of gelatin using calcium chloride and without its use. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3531 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Овсяннікова Л. Г. Вивчення міцності.pdf | 103,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.