Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3531
Назва: Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару
Інші назви: Изучение прочности смешанных гелей на основе агара
Strength study of mixed gels based on agar
Автори: Овсяннікова, Л. Г.
Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Овсянникова, Л. Г.
Перцевой, Ф. В.
Бидюк, Д. О.
Ovsyannikova, L. G.
Pertsevoy, F. V.
Bidyuk, D. O.
Ключові слова: агар
міцність структури
змішані гелі
агар
прочность структуры
смешанные гели
agar
structure strength
mixed gels
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Овсяннікова Л. Г. Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару [Електронний ресурс] / Л.Г. Овсяннікова, Ф.В. Перцевой, Д.О. Бідюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених і студентів (7 квітня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.]. – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 34
Короткий огляд (реферат): Надано стислу характеристику агару. Представлені дослідження міцності структури гелю агару з додаванням желатину, з використанням хлористого кальцію та без його використання. Предоставлено краткую характеристику агара. Представлены исследования прочности структуры геля агара с добавлением желатина, с использованием хлористого кальция и без его использования.
Опис: It provided a brief description of the agar. Researches gel structure strength agar with the addition of gelatin using calcium chloride and without its use.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3531
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Овсяннікова Л. Г. Вивчення міцності.pdf103,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.