Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3539
Назва: Функціональні продукти харчування
Інші назви: Функциональные продукты питания
Functional Foods
Автори: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Уханова, І. М.
Уханова, И. Н.
Ukhanova, I. M.
Ключові слова: молоко
молочна сироватка
функціональні харчові продукти
молоко
молочная сыворотка
функциональные пищевые продукты
milk
whey
functional foods
Дата публікації: 2016
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Функціональні продукти харчування [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, І. М. Уханова // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. – Вип. 16.- Т. 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016. - С. 57-64.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що в даний час загальновизнаним та перспективним напрямком розвитку молочної промисловості є створення ресурсозберігаючих технологій. Досягнення наміченого дозволяє удосконалювати структуру асортименту готової продукції, підвищити її харчову цінність і раціонально використовувати всі складові частини молока. Отже, основний напрямок комплексного використання сировини в молочній промисловості - вдосконалення структури переробки молока з урахуванням більш повного використання його складових частин для виробництва харчових продуктів функціонального призначення. Установлено, что в настоящее время общепризнанным и перспективным направлением развития молочной промышленности является создание ресурсосберегающих технологий. Достижение намеченного позволит совершенствовать структуру ассортимента готовой продукции, повысить ее пищевую ценность и рационально использовать все составляющие части молока. Итак, основное направление комплексного использования сырья в молочной промышленности - совершенствование структуры переработки молока с учетом более полного использования его составляющих частей для производства пищевых продуктов функционального назначения.
Опис: It is established that it is now generally accepted and promising direction of development of the dairy industry is the creation of resource-saving technologies. Achieving this will allow to improve the structure of the range of finished products, increase their nutritional value and to make rational use of all components of milk. So, the main direction of comprehensive utilization of raw materials in the dairy industry - improving the structure of milk processing with regard to better utilization of its components for the production of food products of functional purpose.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3539
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В.Функціональні продукти харчування .pdf228,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.