Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3596
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Н. А.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorОкуневська, С. О.-
dc.contributor.authorТкаченко, Н. А.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorОкуневская, С. А.-
dc.contributor.authorTkachenko, N. A.-
dc.contributor.authorNazarenko, J. V.-
dc.contributor.authorOkunevska, S. O.-
dc.date.accessioned2016-07-12T10:55:34Z-
dc.date.available2016-07-12T10:55:34Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТкаченко Н. А. Обгрунтування раціонального співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 зі змішаними культурами лактобактерій у технологіях ферментованих функціональних молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями [Електронний ресурс] / Н.А. Ткаченко, Ю.В. Назаренко, С.О. Окуневська // Продовольча індустрія : науково-практичний журнал АПК. - Київ : Паралель, 2015.- № 4. - С. 32-36.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3596-
dc.descriptionThe optimal balance of B. аnimalis, Lbc. plantarum, Lac. lactis ssp. (1 : 1 : 1) in composition sourdough for the production of functional dairy products for people with cardiovascular disease, has been considered and scientifically grounded. It has been shown that in order to produce such category of functional dairy products the revivable cells amount of all used lactobacillus and bifidobacteria under the inoculation must be 1∙106 КУО/см3, with the fermentation temperature of milk – 37°С.uk_UK
dc.description.abstractЕкспериментально встановлено та науково обґрунтовано раціональне співвідношення монокультур B. аnimalis з монокультурами Lbc. plantarum і змішаними культурами Lac. lactis ssp. (1 : 1 : 1) у заквашувальній композиції для виробництва ферментованих функціональних молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями. Показано, що для виробництва даної категорії кисломолочних продуктів кількість життєздатних клітин всіх використаних у складі композиції лакто- й біфідобактерій при інокуляції повинна складати 1∙106 КУО/см3, а температура ферментації молочної сировини – 37°С. Экспериментально установлено и научно обосновано рациональное соотношение монокультур B. Аnimalis с монокультурами Lbc. plantarum и смешанными культурами Lac. lactis ssp. (1: 1: 1) в заквасочном композиции для производства ферментированных функциональных молочных продуктов для людей с сердечно-сосудистыми заболеваниями. Показано, что для производства данной категории кисломолочных продуктов количество жизнеспособных клеток всех использованных в составе композиции лакто- и бифидобактерий при инокуляции должна составлять 1 ∙ 106 КОЕ / см3, а температура ферментации молочного сырья - 37 ° С.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПаралельuk_UK
dc.subjectсерцево-судинні захворюванняuk_UK
dc.subjectфункціональний продуктuk_UK
dc.subjectзаквашувальна композиціяuk_UK
dc.subjectсердечно-сосудистые заболеванияuk_UK
dc.subjectфункциональный продуктuk_UK
dc.subjectзаквасочная композицияuk_UK
dc.subjectcardiovascular diseaseuk_UK
dc.subjectfunctional productsuk_UK
dc.subjectcomposition sourdoughuk_UK
dc.titleОбгрунтування раціонального співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 зі змішаними культурами лактобактерій у технологіях ферментованих функціональних молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннямиuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование рационального соотношения монокультур B.аnimalis Bb-12 со смешанными культурами лактобактерий в технологиях ферментированных функциональных молочных продуктов для людей с сердечно-сосудистыми заболеваниямиuk_UK
dc.title.alternativeJustification of optimal balance for monocultures B. аnimalis BB-12 with mixed cultures of lactobacilli in fermented functional dairy products for people with cardiovascular disease technologiesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткаченко Н. А. Обгрунтування раціонального.pdf713,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.