Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3753
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сабадаш, С. М. | - |
dc.contributor.author | Казаков, Д. Д. | - |
dc.contributor.author | Рожевський, Ю. П. | - |
dc.contributor.author | Сабадаш, С. М. | - |
dc.contributor.author | Казаков, Д. Д. | - |
dc.contributor.author | Рожевский, Ю. П. | - |
dc.contributor.author | Sabadash, S. М. | - |
dc.contributor.author | Kazakov, D. D. | - |
dc.contributor.author | Rozhevskiy, Y. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-29T07:04:11Z | - |
dc.date.available | 2016-07-29T07:04:11Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Сабадаш С. М. Дослідження впливу вхідних параметрів на процес сушіння післяспиртової барди [Електронний ресурс] / С. М. Сабадаш, Д. Д. Казаков , Ю. П. Рожевський // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів : збірник статей VIІІ Всеукраїнської наук.- практ. інтернет-конф., ( м. Львів, 11 травня 2016 р.) / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. — Львів : Ліга прес, 2016. — С. 199. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3753 | - |
dc.description | Investigation of the influence of the input parameters on the process of drying of DDGS. In the article the question of the choice of optimal treatment and the stage of the technological process of drying of DDGS. To determine the optimal conditions drying process we conducted a statistical experimental design method. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті розглянуто питання вибору оптимального режиму та стадії технологічного процесу сушіння післяспиртової барди. Для визначення оптимальних режимів процесу сушіння нами був проведений статистичний метод планування експерименту. В статье рассмотрен вопрос выбора оптимального режима и стадии технологического процесса сушения послеспиртовой барди. Для определения оптимальних режимов процесса сушения нами был проведен статистический метод планирования эксперимента. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Ліга прес | uk_UK |
dc.subject | сушарка | uk_UK |
dc.subject | киплячий шар | uk_UK |
dc.subject | інертний носій | uk_UK |
dc.subject | сушилка | uk_UK |
dc.subject | кипящий слой | uk_UK |
dc.subject | инертный носитель | uk_UK |
dc.subject | dryer | uk_UK |
dc.subject | fluidized bed | uk_UK |
dc.subject | ynositel inert | uk_UK |
dc.title | Дослідження впливу вхідних параметрів на процес сушіння післяспиртової барди | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование влияния входных параметров на процесс сушения посляспиртовой барды | uk_UK |
dc.title.alternative | Іnvestigation of the effect of input parameters to process dried distillers grains | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сабадаш С. М. Дослідження впливу.pdf | 419,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.