Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3820
Title: Перспективи застосування рослинних білкових концентратів у технології начинок для вафельних виробів
Other Titles: Перспективы применения растительных белковых концентратов в технологии начинок для вафельных изделий
Рrospects for the use of plant protein concentrates in the technology of fillings for wafer products
Authors: Кошель, Олена Юріївна
Обозна, Маргарита Василівна
Кошель, Елена Юрьевна
Обозная, Маргарита Васильевна
Koshel, Elena Yurievna
Obozna, Margarita Vasilivna
Keywords: вафельні вироби
начинки
концентрат ядра волоського горіху
вафельные изделия
начинки
концентрат ядра грецкого ореха
wafer products
toppings
concentrate kernel of walnut
Issue Date: 2016
Publisher: ХДУХТ
Citation: Кошель О. Ю. Перспективи застосування рослинних білкових концентратів у технології начинок для вафельних виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, М. В. Обозна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : наукові пошуки молоді : всеукр.наук.- практ. конф. молодих учених і студентів,( м. Харків, 7 квітня 2016 р.). – Харків : ХДУХТ, 2016. – С. 24.
Abstract: Визначено та проаналізовано тенденцію зміни біологічної цінності, органолептичних, фізико-хімічних і реологічних властивостей начинок для вафельних виробів із додаванням концентрату ядра волоського горіху. Определены и проанализированы тенденции изменения биологической ценности, органолептических, физико-химических и реологических свойств начинок для вафельных изделий с добавлением концентрата ядра грецкого ореха.
Description: Identified and analyzed trends of biological value, organoleptic, physico-chemical and rheological properties of toppings for wafer products with the addition of a concentrate of walnut kernel.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3820
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кошель О. Ю. Перспективи застосування рослинних.pdf187,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.