Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3937
Назва: Мікробіологічні препарати як чинник екологізації процесу вирощування ячменю та підвищення його врожайності
Інші назви: Микробиологические препараты как фактор экологизации процесса выращивания ячменя и повышения его урожайности
Microbiological preparations as a factor in the greening process of barley and increasing its productivity
Автори: Тихонова, О. М.
Могиленко, Н. С.
Тихонова, Е. М.
Могиленко, Н. С.
Tikhonovа, E. M.
Mogilenko, N. S
Ключові слова: ячмінь ярий
інокулянти
врожайність
ячмень яровой
инокулянты
урожайность
spring barley
inoculants
yield
Дата публікації: 2016
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Бібліографічний опис: Тихонова О. М. Мікробіологічні препарати як чинник екологізації процесу вирощування ячменю та підвищення його врожайності [Електронний ресурс] / О. М. Тихонова // Матеріали науково-практичної конференції Всеукраїнського студентського конкурсу в галузі «Екологія та екологічна безпека», (м. Полтава, 16-18 березня 2016 р.). - Полтава : Полтавський НТУ, 2016. – С. 37.
Короткий огляд (реферат): В роботі представлені дослідження екологічно-безпечних технологій підвищення врожайності ячменю ярого. В работе представлены исследования экологически-безопасных технологий повышения урожайности ячменя ярового.
Опис: The paper presents the study of environmentally-safe technologies to improve the yield of spring barley.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3937
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тихонова-5.pdf50,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.