Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4109
Назва: Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику
Інші назви: Влияние условий хранения на содержание витаминного состава разработанных кулинарных изделий на основе шпика
Influence of storage conditions on the content of the vitamin content of food products developed on the basis of bacon
Автори: Димитрієвич, Л. Р.
Скурихіна, Л. А.
Маренкова, Т. І.
Димитриевич, Л. Р.
Скурихина, Л. А.
Маренкова, Т. И.
Dimitrijevic, L. R.
Skurikhina, L. A.
Marenkova, T. I.
Ключові слова: кулінарні вироби
шпик
жиро-розчинні вітаміни
кулинарные изделия
шпик
жиро-растворимые витамины
culinary products
bacon
fat-soluble vitamins
Дата публікації: 2016
Видавництво: Ліга прес
Бібліографічний опис: Димитрієвич Л. Р. Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику[Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. І. Маренкова //Львівський інститут економіки і туризму. - Львів : Ліга прес, 2016. - С. 199.
Короткий огляд (реферат): Досліджено технології виробництва жиро-рослинних виробів та зміни вмісту в них жиро-розчинних вітамінів, в залежності від складу цих сумішей та умов зберігання. Исследованы технологии производства жиро-растительных изделий и изменения содержания в них жиро-растворимых витаминов, в зависимости от состава этих смесей и условий хранения.
Опис: The technology of vegetable-fat products and changes in their content of fat-soluble vitamins, depending on the composition of these mixtures and the storage conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4109
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Димитрієвич Л. Р. Вплив умов зберігання.pdf184,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.