Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4109
Title: | Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику |
Other Titles: | Влияние условий хранения на содержание витаминного состава разработанных кулинарных изделий на основе шпика Influence of storage conditions on the content of the vitamin content of food products developed on the basis of bacon |
Authors: | Димитрієвич, Л. Р. Скурихіна, Л. А. Маренкова, Т. І. Димитриевич, Л. Р. Скурихина, Л. А. Маренкова, Т. И. Dimitrijevic, L. R. Skurikhina, L. A. Marenkova, T. I. |
Keywords: | кулінарні вироби шпик жиро-розчинні вітаміни кулинарные изделия шпик жиро-растворимые витамины culinary products bacon fat-soluble vitamins |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Ліга прес |
Citation: | Димитрієвич Л. Р. Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику[Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. І. Маренкова //Львівський інститут економіки і туризму. - Львів : Ліга прес, 2016. - С. 199. |
Abstract: | Досліджено технології виробництва жиро-рослинних виробів та зміни вмісту в них жиро-розчинних вітамінів, в залежності від складу цих сумішей та умов зберігання. Исследованы технологии производства жиро-растительных изделий и изменения содержания в них жиро-растворимых витаминов, в зависимости от состава этих смесей и условий хранения. |
Description: | The technology of vegetable-fat products and changes in their content of fat-soluble vitamins, depending on the composition of these mixtures and the storage conditions. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4109 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Димитрієвич Л. Р. Вплив умов зберігання.pdf | 184,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.