Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/422
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБергілевич, О. М.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorБергілевич, О. О.-
dc.contributor.authorБергилевич, А. Н.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorБергилевич, О. А.-
dc.contributor.authorBergileviсh, O. M.-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.contributor.authorBergilevich, O. O.-
dc.date.accessioned2012-10-08T07:18:45Z-
dc.date.available2012-10-08T07:18:45Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБергілевич О. М. Використання нейронних мереж для прогнозування росту та розмноження мікроорганізмів в молочній сировині під час її зберігання охолодженою [Електронний ресурс] / О. М. Бегілевич, В. В. Касянчук, О. О. Бергілевич // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 1(30). – С. 56-61.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/422-
dc.descriptionIn the article expediency of the use of the computer program is reasonable on the basis of neural networks for prognostication of amount of microorganisms in suckling raw material during her storage chilled. The method of prognostication of amount of МАFАnМ and bacteria of family of Enterobacteriaceae was worked out in suckling raw material during her storage chilled with the use of the computer program «Neuro- Pro» (version 0,25). It is set that the method of prognostication is worked out by us the degree of authenticity has high as a middle error (rejection) presents 4,62%, and maximal - 12,3%.ru_RU
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано доцільність використання комп’ютерної програми на основі нейронних мереж для прогнозування кількості мікроорганізмів в молочній сировині під час її зберігання охолодженою. Було розроблено метод прогнозування кількості МАФАнМ та бактерій родини Enterobacteriaceae в молочній сировині під час її зберігання охолодженою з використанням комп’ютерної програми «NeuroPro» (версія 0,25). Встановлено, що розроблений нами метод прогнозування має високу ступінь достовірності оскільки середня помилка (відхилення) становить 4,62%, а максимальна – 12,3%. В статье обосновано необходимость использования компьютерной программы на основе ней- ронных сетей для прогнозирования количества микроорганизмов в молочном сырье при его хранении охлождённым. Было разработано метод прогнозирования количества МАФАнМ и бактерий семейства Enterobacteriaceae в молочном сырье при его хранении охлождённым с использованием компьютерной программы «NeuroPro» (версия 0,25). Установлено, что разработаный нами метод прогнозирования имеет високую степень достоверности, так как середняя ошибка (отклoнение)становит 4,62%, а максимальная – 12,3%.ru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectбезпека продуктів тваринництваru_RU
dc.subjectмікроорганізми в молочній сировиніru_RU
dc.subjectбезопасность продуктов животноводстваru_RU
dc.subjectмикроорганизмы в молочном сырьеru_RU
dc.titleВикористання нейронних мереж для прогнозування росту та розмноження мікроорганізмів в молочній сировині під час її зберігання охолодженоюru_RU
dc.title.alternativeИспользование нейронных сетей для прогнозирования роста и размножения микроорганизмов в молочном сырье во время хранения охлажденнымru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf193,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.