Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/438
Назва: Якість продуктів птахівництва та система НАССР
Інші назви: Качество продуктов птицеводства и система НАССР
Автори: Фотіна, Т. І.
Коваленко, А. В.
Фотина, Т. И.
Коваленко, А. В.
Fotina, T. I.
Kovalenko, A. V.
Ключові слова: безпека харчових продуктів
птахівництво
гігієна тварин
ветеринарна санітарія
безопасность пищевых продуктов
птицеводство
гигиена животных
ветеринарная санитария
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Фотіна Т. І. Якість продуктів птахівництва та система НАССР [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, А. В. Коваленко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 1(30). – С. 44-49.
Короткий огляд (реферат): В даний час розширюється асортимент харчових продуктів, вдосконалюються або запроваджуються нові технології у виробництво та зберігання харчових продуктів, змінюється характер харчування, значна частина харчових продуктів зазнає змін і псується. Це явище поставило перед ветсанекспертизою дуже відповідальні і складні задачі, які вимагають суворого дотримання контролю якості та безпеки продуктів харчування в процесі їх виробництва, транспортування і зберігання. Систему НАССР – необхідно обирати для цілей управління безпечністю харчових продуктів в межах загальних систем управління. В настоящее время расширяется ассортимент пищевых продуктов, совершенствуются или вводятся новые технологии в производство и хранение пищевых продуктов, изменяется характер питания, значительная часть пищевых продуктов меняется и портится. Это явление поставило перед ветсанэкспертизой очень ответственные и сложные задачи, которые требуют сурового соблюдения контроля качества и безопасности продуктов питания в процессе их производства, транспортировки и хранения. Систему НАССР – необходимо выбирать для целей управления безопасностью пищевых продуктов в рамках общих систем управления.
Опис: At the present time there is diversification of food products range, new technologies in a production and storage of food products are perfecting or entering, character of feed is changing, the most part of the food products is changing and deteriorating. This phenomenon put before vetsan examination very responsible and difficult tasks and in order to fulfill their it is necessary to comply with the severe quality control and safety of food production in the process of their transporting and storage. You must choose system HAССP – for the managing about the food safety within the framework of general control systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/438
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf848,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.