Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/444
Назва: Спосіб пастеризації некондиційного молока від хворих на субклінічний мастит корів з вмістом в ньому Staphylococcus aureus для використання в годівлі телят
Інші назви: Способ пастеризации некондиционного молока от больных на субклинический мастит коров с содержанием в нем Staphylococcus aureus для использования в кормлении телят
Автори: Касянчук, Вікторія Вікторівна
Бергілевич, Олег Олександрович
Могутова, Валентина Федорівна
Касьянчук, Виктория Викторовна
Бергилевич, Олег Александрович
Могутова, Валентина Федоровна
Kasyanchuk, V. V.
Berhilevych, О. А.
Mohutova, V. F.
Ключові слова: захворювання телят
стафілокок
знезараження молока
заболевание телят
стафилококк
обеззараживание молока
Дата публікації: 25-січ-2012
Видавництво: Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ)
Бібліографічний опис: Спосіб пастеризації некондиційного молока від хворих на субклінічний мастит корів з вмістом в ньому Staphylococcus aureus для використання в годівлі телят [Електронний ресурс] : пат. 66841 Україна : МПК А23К 1/08 (2006.01) / Касянчук В. В., Бергілевич О. О., Могутова В. Ф. ; заявник та патентовласник Сумський НАУ. - № u 2011 06151 ; заявл. 15.05.2011 ; опубл. 25.01.2012, Бюл. № 2.
Короткий огляд (реферат): Спосіб пастеризації некондиційного молока (не придатного для споживання в їжу людям), що включає знезараження молока при температурній 80±2 °С з витримуванням 20-30 с, який відрізняється тим, що температурну обробку некондиційного молока із вмістом Staphylococcus aureus здійснюють при температурі 72±1 °С протягом ЗО с.
Опис: Способ пастеризации некондиционного молока (не пригодного для употребления в пищу людям), включающий обеззараживания молока при температурной 80 ± 2 ° С с выдержкой 20-30 с, который отличается тем, что температурную обработку некондиционного молока с содержанием Staphylococcus aureus осуществляют при температуре 72 ± 1 ° С в течение ЗО с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/444
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr044IH.pdf580,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.