Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/449
Назва: Використання біологічних особливостей форм картоплі при її вирощуванні та отримання відносно здорового насіннєвого матеріалу
Інші назви: Использование биологических особенностей форм картофеля при ее выращивании и получения относительно здорового семенного материала
Автори: Подгаєцький, А. А.
Подгаецкий, А. А.
Podgajetskiy, A. A.
Ключові слова: картопля
вірусні хвороби
сорти
стійкість
ботанічне насіння
картофель
вирусные болезни
сорта
стойкость
ботанические семена
potato
virus disease
grade
stability
botanical seeds
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Подгаєцький А. А. Використання біологічних особливостей форм картоплі при її вирощуванні та отримання відносно здорового насіннєвого матеріалу [Електронний ресурс] / А. А. Подгаєцький // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 2(23). – С. 167-171.
Короткий огляд (реферат): Наведені результати дослідження з можливості виділення серед сортименту сортів картоплі придатних для поширення в Україні без симптомів вірусних хвороб, а також можливості використання ботанічного насіння з метою отримання продукції. Представлены результаты исследования о возможности выделения среди сортимента сортов картофеля, пригодных для распространения в Украине, без симптомов вирусных болезней, а также возможности использования ботанических семян с целью получения продукции.
Опис: The results of investigation of the possibility of selection among the assortment of varieties suitable for dissemination in Ukraine, with no symptoms of viral diseases, as well as opportunities use botanical seeds to produce products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/449
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37.pdf343,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.