Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4630
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorDimitrievich, L. R.-
dc.contributor.authorMarenkova, T. I.-
dc.date.accessioned2017-06-27T07:19:10Z-
dc.date.available2017-06-27T07:19:10Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДимитрієвич Л. Р. Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберігання [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. І. Маренкова // Сучасні тенденції розвитку української науки : Всеукр. наук. конф., (м. Переяслав-Хмельницький, 11-12 квітня 2017 р.). - Переяслав-Хмельницький : iScience, 2017. - Вип.1. - С.125-130.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4630-
dc.descriptionThe article presents the materials on the production technology of fat-vegetable products, and in particular "Snacks appetizing", change the nutritional value of the foundations snacks - minced baco nand carrot during storage, studied the fatty acid, vitamin and mineral content of snacks and changes occurring in it, depending on the composition these mixtures in the process of preparation and storage.uk_UK
dc.description.abstractУ статті викладено матеріали з технології виробництва жиро-рослинних виробів і, зокрема, «Закуски апетитною», зміни кольору і вмісту вітамінів, харчової цінності основи закуски – подрібненого шпику та моркви в процесі зберігання, вивчено жирно-кислотний, вітамінний і мінеральний склад закуски і зміни, що відбуваються в ній, залежно від складу цих сумішей, до процесу приготування та зберігання. В статье изложены материалы по технологии производства жиро-растительных изделий и, в частности, «Закуски аппетитной», изменения цвета и содержания витаминов, пищевой ценности основы закуски - измельченного шпика и моркови в процессе хранения, изучено жирно-кислотный, витаминный и минеральный состав закуски и изменения, происходящие в ней, в зависимости от состава этих смесей, к процессу приготовления и хранения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisheriScienceuk_UK
dc.subjectкулінарні виробиuk_UK
dc.subjectшпикuk_UK
dc.subjectморкваuk_UK
dc.subjectкулинарные изделияuk_UK
dc.subjectшпикuk_UK
dc.subjectморковьuk_UK
dc.subjectculinary productsuk_UK
dc.subjectbaconuk_UK
dc.subjectcarrotuk_UK
dc.titleЗміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберіганняuk_UK
dc.title.alternativeИзменения цвета и содержания витаминного состава кулинарных изделий на основе шпика и моркови в процессе храненияuk_UK
dc.title.alternativeChanges in the color and content of the vitamin composition of culinary products based on bacon and carrots during storageuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Димитрієвич Л. Р. Зміни кольору.pdf276,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.