Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4696
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorYevlash, V. V.-
dc.contributor.authorHrynova, D. V.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГриньова, Д. В.-
dc.contributor.authorЕвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГринёва, Д. В.-
dc.date.accessioned2017-07-10T06:00:07Z-
dc.date.available2017-07-10T06:00:07Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationYevlash V. Accumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a diet [Electronic resource] / V. Yevlash, D. Hrynova // Industrial Technology and Engineering : научно-технический журнал. - Kazakhstan, 2016. №3(20). - С.19-23. - Режим доступу : http://ite.ukgu.kz/sites/default/files/files/03(9).pdf. - Заголовок з екрану.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4696-
dc.descriptionВ общей сложности у 20 перепелов (парода фараона) определяли содержание витамина Е (α-токоферола) в грудных мышцах. Контрольную группу кормили рационом с базовым содержанием α-токоферола. Экспериментальная группа получала дополнительную дозу α-токоферола (300 мг / кг) в течение 70 дней до убоя (группа E-300, n = 10). Витамин Е (α-токоферолацетат) добавляли к корму в виде 10% -ного масляного раствора с 1-го по 70-й день эксперимента. Витамин Е в перепелиной мышце в экспериментальной группе в 1,76 раза (Р <0,01) выше, чем в контрольной группе. Таким образом, коррекция кормления перепела накапливает витамин Е в мышцах. Определено содержание витамина Е в яичном желтке в контрольной и экспериментальной группах. В экспериментальной группе витамина Е было 76,42 мг / г, что в 2,9 раза больше (Р <0,001), чем в контроле.uk_UK
dc.description.abstractIn total 20 quails (cross Pharaoh) defined contain of vitamin E (α-tocopherol) in chest muscles. Control group was fed a diet supplemented with basal level of α-tocopherol. Experimental group received a supplemental level of α-tocopherol (300 mg/kg) for 70 days before slaughter (group E-300, n = 10). Vitamin E (α-tocopherol acetate) was added to the feed as a 10% solution in oil from the 1st to the 70th day of the experiment. Vitamin E in quail muscle in the experimental group at 1.76 times (P <0,01) higher than the figure in the control group. Thus, the correction feeding of quail accumulate vitamin E in the muscles. There were determined the content of vitamin E in egg yolk in the control and experimental groups. In the experimental group of vitamin E was 76.42 mg / g, which is 2.9 times (P<0.001) than in the control. В цілому у 20 перепелів (парода фараона) визначали вміст вітаміну Е (α-токоферолу) в грудних м'язах. Контрольну групу годували раціоном з базовим вмістом α-токоферолу. Експериментальна група отримувала додаткову дозу α-токоферолу (300 мг / кг) протягом 70 днів до забою (група E-300, n = 10). Вітамін Е (α-токоферолацетат) додавали до корму у вигляді 10% -ного масляного розчину з 1-го по 70-й день експерименту. Вітамін Е в перепелиній м'язі в експериментальній групі в 1,76 рази (Р <0,01) вище, ніж у контрольній групі. Таким чином, корекція годування перепела накопичує вітамін Е в м'язах. Визначено вміст вітаміну Е в яєчному жовтку в контрольній та експериментальній групах. В експериментальній групі вітаміну Е було 76,42 мг / г, що в 2,9 рази більше (Р <0,001), ніж у контролі.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectquailuk_UK
dc.subjectvitamin Euk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectвітамін Еuk_UK
dc.subjectм’ясоuk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectвитамин Еuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.titleАccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a dietuk_UK
dc.title.alternativeНакопичення вітаміну Е у м’ясі перепела в залежності від його доз у раціоніuk_UK
dc.title.alternativeНакопление витамина Е в мясе перепела в зависимости от его доз в рационеuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yevlash V. Accumulation of vitamin.pdf109,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.