Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4707
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попсуй, В’ячеслав Васильович | - |
dc.contributor.author | Опара, Віктор Олексійович | - |
dc.contributor.author | Попсуй, Вячеслав Васильевич | - |
dc.contributor.author | Опара, Виктор Алексеевич | - |
dc.contributor.author | Popsuy, Vyacheslav Vasilyevich | - |
dc.contributor.author | Opara, Victor Alekseevich | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-10T11:19:30Z | - |
dc.date.available | 2017-07-10T11:19:30Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Попсуй В. В. Як не допустити помилок під час годівлі свиней [Електронний ресурс] / В. Попсуй, В. Опара // Agroexpert : практичний посібник аграрія. - Київ : Аграр Медієн Україна, 2016. - № 11. - С. 88-91. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4707 | - |
dc.description | Breaches in feeding pigs are related to qualitative ones Characteristics of fodder and breaches of cooking technology. | uk_UK |
dc.description.abstract | Порушення в годівлі свиней пов’язані з якісними характеристиками кормових засобів і порушеннями технології приготування. Нарушения в кормлении свиней связанные с качественными характеристиками кормовых средств и нарушениями технологии приготовления. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Аграр Медієн Україна | uk_UK |
dc.subject | корми для свиней | uk_UK |
dc.subject | годівля | uk_UK |
dc.subject | раціони | uk_UK |
dc.subject | корма для свиней | uk_UK |
dc.subject | кормление | uk_UK |
dc.subject | рационы | uk_UK |
dc.subject | pig genetics | uk_UK |
dc.subject | feeding | uk_UK |
dc.subject | stress tolerance | uk_UK |
dc.title | Як не допустити помилок під час годівлі свиней | uk_UK |
dc.title.alternative | Как не допустить ошибок при кормлении свиней | uk_UK |
dc.title.alternative | How to avoid mistakes during feeding of pigs | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Попсуй В. Як не допустити помилок.pdf | 2,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.