Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4707
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопсуй, В’ячеслав Васильович-
dc.contributor.authorОпара, Віктор Олексійович-
dc.contributor.authorПопсуй, Вячеслав Васильевич-
dc.contributor.authorОпара, Виктор Алексеевич-
dc.contributor.authorPopsuy, Vyacheslav Vasilyevich-
dc.contributor.authorOpara, Victor Alekseevich-
dc.date.accessioned2017-07-10T11:19:30Z-
dc.date.available2017-07-10T11:19:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПопсуй В. В. Як не допустити помилок під час годівлі свиней [Електронний ресурс] / В. Попсуй, В. Опара // Agroexpert : практичний посібник аграрія. - Київ : Аграр Медієн Україна, 2016. - № 11. - С. 88-91.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4707-
dc.descriptionBreaches in feeding pigs are related to qualitative ones Characteristics of fodder and breaches of cooking technology.uk_UK
dc.description.abstractПорушення в годівлі свиней пов’язані з якісними характеристиками кормових засобів і порушеннями технології приготування. Нарушения в кормлении свиней связанные с качественными характеристиками кормовых средств и нарушениями технологии приготовления.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherАграр Медієн Українаuk_UK
dc.subjectкорми для свинейuk_UK
dc.subjectгодівляuk_UK
dc.subjectраціониuk_UK
dc.subjectкорма для свинейuk_UK
dc.subjectкормлениеuk_UK
dc.subjectрационыuk_UK
dc.subjectpig geneticsuk_UK
dc.subjectfeedinguk_UK
dc.subjectstress toleranceuk_UK
dc.titleЯк не допустити помилок під час годівлі свинейuk_UK
dc.title.alternativeКак не допустить ошибок при кормлении свинейuk_UK
dc.title.alternativeHow to avoid mistakes during feeding of pigsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Попсуй В. Як не допустити помилок.pdf2,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.