Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4779
Title: Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці
Other Titles: Экстракт клюквы в технологии вареных колбас с мясом водоплавающей птицы
Cranberry extract in the technology of boiled sausages with meat waterfowl
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасечный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Keywords: м'ясо качки
м’ясомістка варена ковбаса
окислення ліпідів
мясо утки
мясосодержащая вареная колбаса
окисление липидов
meat ducks
meat-containing cooked sausage
lipid oxidation
Issue Date: 2017
Publisher: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Citation: Божко Н. В. Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Науковий вісний Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології» / ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. – Львів, 2017. – Т. 19, № 75. - С. 106-109.
Abstract: Стаття присвячена дослідженню ефективності використання екстракту журавлини в технології м’ясомістких варених ковбас із м’ясом качки Пекінської та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена исследованию эффективности использования экстракта клюквы в технологии мясосодержащих вареных колбас с мясом утки Пекинской и мясом индюка механической обвалки.
Description: The article is devoted to the study of the efficacy of use of cranberry extract in the technology of meat-containing cooked sausages with Peking duck meat and Turkey meat mechanically separated.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4779
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1080-2096-1-SM.pdf314,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.