Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4779
Назва: Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці
Інші назви: Экстракт клюквы в технологии вареных колбас с мясом водоплавающей птицы
Cranberry extract in the technology of boiled sausages with meat waterfowl
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасечный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Ключові слова: м'ясо качки
м’ясомістка варена ковбаса
окислення ліпідів
мясо утки
мясосодержащая вареная колбаса
окисление липидов
meat ducks
meat-containing cooked sausage
lipid oxidation
Дата публікації: 2017
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Науковий вісний Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології» / ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. – Львів, 2017. – Т. 19, № 75. - С. 106-109.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню ефективності використання екстракту журавлини в технології м’ясомістких варених ковбас із м’ясом качки Пекінської та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена исследованию эффективности использования экстракта клюквы в технологии мясосодержащих вареных колбас с мясом утки Пекинской и мясом индюка механической обвалки.
Опис: The article is devoted to the study of the efficacy of use of cranberry extract in the technology of meat-containing cooked sausages with Peking duck meat and Turkey meat mechanically separated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4779
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1080-2096-1-SM.pdf314,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.