Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4921
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, Николай Федорович-
dc.contributor.authorПриходько, Микола Федорович-
dc.contributor.authorPrikhodko, N. F.-
dc.date.accessioned2017-10-20T09:06:20Z-
dc.date.available2017-10-20T09:06:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПриходько Н. Ф. Технологические особенности молока коров северо-восточного региона Украины [Электронный ресурс] / Н. Ф. Приходько // Проблемы обеспечения безопасности и качества пищевых продуктов : материалы Международной конференции посвященной 25-летию провозглашения независимости Республики Армения. – Сер. «Ветеринария и зоотехния». – Ереван : Национальный аграрный университет Армении, 2017. – Вып. 2 (58). - С. 26-32.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4921-
dc.descriptionInvestigated the quality of milk cows newly created Ukrainian brown milk breed and Sumy type of the Ukrainian blackly-pied milk breed; a comprehensive assessment of cheese suitability milk studied rocks. It is established, that the milk of the Ukrainian brown milk breed and Sumy type of the Ukrainian blackly-pied milk breedis cheese suitability; milk of animals Ukrainian brown milk breed will form a more dense clot in the manufacture of rennet cheeses, will be smaller losses of protein, fat and raw materials, and the output of cheese grow, and it will have a better structure, texture, pattern and other indicators; and for the production of cheese is the most suitable milk the cows Ukrainian brown milk breed.uk_UK
dc.description.abstractВ статье изложены результаты исследования сыропригодности молока коров украинской бурой молочной и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной пород; проведена сравнительная оценка сыропригодности молока исследуемых пород. Установлено, что молоко украинской бурой молочной и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной пород сыропригодно; молоко животных украинской бурой молочной породы будет образовывать более плотный сгусток при изготовлении сычужных сыров, будут меньшие потери белка, жира и сырья, а выход сыра возрастает, он будет иметь лучшую структуру, консистенцию, рисунок и другие показатели; для производства сыров наиболее пригодно молоко коров украинской бурой молочной породы. У статті наведені результати дослідження сиропридатності молока корів української бурої молочної та сумського внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної порід; проведена порівняльна оцінка сиропридатності молока досліджуваних порід. Встановлено, що молока української бурої молочної та сумського внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної порід сиропридатне; при виробництві сичужних сирів, молоко тварин української бурої молочної породи буде утворювати більш щільний згусток, будуть менші втрати білку, жиру та сировини, а вихід сиру зросте, він буде мати кращу структуру, консистенцію, малюнок та інші показники; для виробництва сирів найбільш придатне молоко корів української бурої молочної породи.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНациональный аграрный университет Арменииuk_UK
dc.subjectсыропригодностьuk_UK
dc.subjectкоагуляцияuk_UK
dc.subjectгелеобразованияuk_UK
dc.subjectсиропридатністьuk_UK
dc.subjectкоагуляціяuk_UK
dc.subjectгелеутворенняuk_UK
dc.subjectcheese suitabilityuk_UK
dc.subjectcoagulationuk_UK
dc.subjectgel formationuk_UK
dc.titleТехнологические особенности молока коров северо-восточного региона Украиныuk_UK
dc.title.alternativeТехнологічні властивості молока корів північно-східного регіону Україниuk_UK
dc.title.alternativeTechnological features of milk cows the north-eastern region of Ukraineuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.