Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5264
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетров, Роман Викторович-
dc.contributor.authorПетров, Роман Вікторович-
dc.contributor.authorPetrov, Roman Viktorovich-
dc.date.accessioned2018-02-07T11:45:56Z-
dc.date.available2018-02-07T11:45:56Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПетров Р. В. Экспериментальное заражение карпов при различных условиях введения культуры A. Hydrophila [Электронный ресурс] / Р. В. Петров // Ветеринарный журнал Беларуси. – 2016. – № 2. – С. 9-13.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5264-
dc.descriptionThis article presents the results of studies in which the infection is described carp culture of pathogenic Aeromonas hydrophila water, oral, gill, intramuscular, cutaneous and intraperitoneally at a water temperature characteristic of the different seasons of the year. It was found that the reduction in water temperature is directly proportional to reduce morbidity and mortality of carp.uk_UK
dc.description.abstractВ данной статье представлены результаты исследований, в ходе которых описывается заражение карпа патогенной культурой Aeromonas hydrophila водным, пероральным, жаберным, внутримышечным, кожным и внутрибрюшинным способом при температуре воды характерных для различных сезонов года. Установлено, что снижение температуры воды прямо пропорционально снижению заболеваемости и гибели карпов. У даній статті представлені результати досліджень, в ході яких описується зараження коропа патогенної культурою Aeromonas hydrophila водним, пероральним, зябровим, внутрішньом'язовим, шкірним і внутрішньоочеревинному способом при температурі води характерних для різних сезонів року. Встановлено, що зниження температури води прямо пропорційно зниженню захворюваності і загибелі коропів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherУО ВГАВМuk_UK
dc.subjectаэромонозuk_UK
dc.subjectинфекцияuk_UK
dc.subjectкарпuk_UK
dc.subjectаеромонозuk_UK
dc.subjectінфекціяuk_UK
dc.subjectкоропuk_UK
dc.subjectaeromonоsisuk_UK
dc.subjectinfectionuk_UK
dc.subjectcarpuk_UK
dc.titleЭкспериментальное заражение карпов при различных условиях введения культуры A. hydrophilauk_UK
dc.title.alternativeЕкспериментальне зараження карпов при різних умовах введення культури А. hydrophilauk_UK
dc.title.alternativeExperimentally infected karp under different conditions of introduction of culture A. hydrophilauk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf438,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.