Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5367
Title: | Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепела |
Other Titles: | Усовершенствование технологии паштета с антиоксидантными свойствами с использованием мяса перепела Improvement of the technology of the pate with antioxidant properties using quail meat |
Authors: | Гвоздецька, Ольга Гвоздецкая, Ольга Gvozdetska, Olga |
Keywords: | технологія антиоксидантні властивості м'ясо перепела технология антиоксидантные свойства мясо перепела technology antioxidant properties quail meat |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова |
Abstract: | Метою магістерської роботи є удосконалення технології м’ясних паштетів з використанням м’яса перепела з підвищеним вмістом вітаміну Е та впровадження їх в практику масового та лікувально-профілактичного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование технологии мясных паштетов с использованием мяса перепела с повышенным содержанием витамина Е и внедрение их в практику массового и лечебно-профилактического питания. |
Description: | The aim of the master's thesis is to improve the technology of meat pastes using quail meat with high content of vitamin E and introduce them into the practice of mass and curative and preventive nutrition. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5367 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гвоздецька О. І. Диплом.pdf Restricted Access | 1,55 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.