Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5367
Title: Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепела
Other Titles: Усовершенствование технологии паштета с антиоксидантными свойствами с использованием мяса перепела
Improvement of the technology of the pate with antioxidant properties using quail meat
Authors: Гвоздецька, Ольга
Гвоздецкая, Ольга
Gvozdetska, Olga
Keywords: технологія
антиоксидантні властивості
м'ясо перепела
технология
антиоксидантные свойства
мясо перепела
technology
antioxidant properties
quail meat
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова
Abstract: Метою магістерської роботи є удосконалення технології м’ясних паштетів з використанням м’яса перепела з підвищеним вмістом вітаміну Е та впровадження їх в практику масового та лікувально-профілактичного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование технологии мясных паштетов с использованием мяса перепела с повышенным содержанием витамина Е и внедрение их в практику массового и лечебно-профилактического питания.
Description: The aim of the master's thesis is to improve the technology of meat pastes using quail meat with high content of vitamin E and introduce them into the practice of mass and curative and preventive nutrition.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5367
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гвоздецька О. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,55 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.