Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/538
Назва: Забезпечення конкурентоспроможності в системі організації виробництва сільськогосподарської продукції
Інші назви: Обеспечения конкурентоспособности в системе организации производства сельскохозяйственной продукции
Автори: Макаренко, Н. О.
Макаренко, Н. А.
Makarenko, N. A.
Ключові слова: аграрний сектор
ринкова економіка
товар
аграрный сектор
рыночная экономика
товар
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Макаренко Н. О. Забезпечення конкурентоспроможності в системі організації виробництва сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] / Н. О. Макаренко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 4(52). – С. 65-71.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячено вивченню конкурентоспроможності аграрної галузі з метою удосконалення критеріїв та методологічних аспектів оцінки конкурентоспроможності з урахуванням умов господарювання та ресурсомісткості виробництва. Исследование посвящено изучению конкурентоспособности аграрной отрасли с целью усовершенствования критериев и методологических аспектов оценки конкурентоспособности с учетом условий ведения хозяйства и ресурсоемкости производства.
Опис: Research is sanctified to the study of competitiveness of agrarian industry with the aim of improvement of criteria and methodological aspects of estimation of competitiveness taking into account the terms of menage production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/538
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf639,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.