Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5387
Назва: | Удосконалення технології самбуку з використанням льняного жмиху |
Інші назви: | Усовершенствование технологии самбук с использованием льняного жмиха Improving the technology of sambuk using linen pulp |
Автори: | Авхачова, М. О. Авхачёва, М. А. Akshachova, M. O. |
Ключові слова: | самбук жмих льон самбук жмых лен sambuk zmich flax |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Короткий огляд (реферат): | Робота складається із вступу, п’яти розділів, висновків, переліку використаної літератури і додатків. У вступі обгрунтовується актуальність теми та формулюються задачі подальшого дослідження. Работа состоит из вступления, пяти разделов, выводов, списка использованной литературы и приложений. Во введении обосновывается актуальность темы и формулируются задачи дальнейшего исследования. |
Опис: | The work consists of an introduction, five sections, conclusions, a list of used literature and applications. The introduction substantiates the relevance of the topic and formulates the objectives of further research. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5387 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Авхачова М. О. Диплом .pdf Restricted Access | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.