Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖдамірова, А. О.-
dc.contributor.authorЖдамирова, А. О.-
dc.contributor.authorZhdamirova, А. О.-
dc.date.accessioned2012-10-30T12:24:10Z-
dc.date.available2012-10-30T12:24:10Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЖдамірова А. О. Підвищення конкурентоспроможності підприємств [Електронний ресурс] / А. О. Ждамірова // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип.6/1(48). – С. 120-127.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/542-
dc.descriptionHas been determined that the essence of the enterprise's competitiveness reflects the possibility to provide the goods production and sales, which is more attractive by its price and nonprice factors than similar goods of the competi- tors, using competitive advantages and potential opportutities for providing goods competitiveness in future during mar- ket position change and consumeґs demand. Has been grounded that the major components of enterprise's competi- tiveness are: potential competitiveness which characterizes provision of the enterprise with necessary resources and current competitiveness, which shows up in competitive goods and characterizes the level of enterprise potential.ru_RU
dc.description.abstractВстановлено, що сутність конкурентоспроможності підприємства відображає можливість забезпечувати випуск і реалізацію продукції, яка за своїми ціновими та неціновими факторами більш приваблива, ніж продукція підприємств-конкурентів, використовуючи конкурентні переваги і потенційні можливості для забезпечення конкурентоспроможності продукції у майбутньому при зміні ринкової ситуації та попиту споживачів. Обґрунтовано, що основними складовими конкурентоспроможності підприємства є: потенційна конкурентоспроможність, яка характеризує забезпеченість підприємства необхідними ресурсами, і поточна конкурентоспроможність, яка виявляється в конкурентоспроможній продукції й характеризує ступінь реалізації потенціалу підприємством. Установлено, что сущность конкурентоспособности предприятия отражает возможность обеспечивать выпуск и реализацию продукции, которая по своим ценовым и неценовым факторам более привлекательна чем продукция предприятий-конкурентов, используя конкурентные преимущества и потенциальные возможности для обеспечения конкурентоспособности продукции в будущем при изменении рыночной ситуации и спроса потребителей. Обосновано, что основными составляющими конкурентоспособности предприятия являются: потенциальная конкурентоспособность, которая характеризует обеспечение предприятия необходимыми ресурсами и поточная конкурентоспособность, которая проявляется в конкурентоспособной продукции и характеризует степень реализации потенциала предприятием.ru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectуправлінняru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectпідприємстваru_RU
dc.subjectуправленияru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectпредприятияru_RU
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності підприємствru_RU
dc.title.alternativeПовышение конкурентоспособности предприятийru_RU
dc.title.alternativeIncreasing of the enterprise's competitivenessru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1084.pdf5,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.