Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/553
Назва: Стратегічні напрямки розвитку м’ясопродуктового підкомплексу Сумської області
Інші назви: Стратегические направления развития мясопродуктового подкомплекса Сумской области
Автори: Бобирєва, Т. С.
Бобырева, Т. С.
Bobirєva, T. S.
Ключові слова: харчова промисловість
м’ясопродукти
м’ясопереробна промисловість
регіональна політика
пищевая промышленность
мясопродукты
мясоперерабатывающая промышленность
региональная политика
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Бобирєва Т. С. Стратегічні напрямки розвитку м’ясопродуктового підкомплексу Сумської області [Електронний ресурс] / Т. С. Бобирєва// Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип.6/2(49). – С. 58-62.
Короткий огляд (реферат): Досліджено останні тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України та Сумської області. Визначено перспективні стратегічні напрямки покращення ситуації, яка склалася у м’ясопродуктовому підкомплексі регіону. Исследованы последние тенденции развития мясопродуктового подкомплекса Украины и Сумской области. Определены перспективные стратегические направления улучшения ситуации, которая сложилась в мясопродуктовом подкомплексе региона.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/553
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf480,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.