Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/553
Назва: | Стратегічні напрямки розвитку м’ясопродуктового підкомплексу Сумської області |
Інші назви: | Стратегические направления развития мясопродуктового подкомплекса Сумской области |
Автори: | Бобирєва, Т. С. Бобырева, Т. С. Bobirєva, T. S. |
Ключові слова: | харчова промисловість м’ясопродукти м’ясопереробна промисловість регіональна політика пищевая промышленность мясопродукты мясоперерабатывающая промышленность региональная политика |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Бобирєва Т. С. Стратегічні напрямки розвитку м’ясопродуктового підкомплексу Сумської області [Електронний ресурс] / Т. С. Бобирєва// Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип.6/2(49). – С. 58-62. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено останні тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України та Сумської області. Визначено перспективні стратегічні напрямки покращення ситуації, яка склалася у м’ясопродуктовому підкомплексі регіону. Исследованы последние тенденции развития мясопродуктового подкомплекса Украины и Сумской области. Определены перспективные стратегические направления улучшения ситуации, которая сложилась в мясопродуктовом подкомплексе региона. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/553 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16.pdf | 480,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.