Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5700
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Салогуб, А. М. | - |
dc.contributor.author | Бондарчук, В. М. | - |
dc.contributor.author | Єремейчук, І. О. | - |
dc.contributor.author | Салогуб, А. Н. | - |
dc.contributor.author | Бондарчук, В. Н. | - |
dc.contributor.author | Еремейчук, И. А. | - |
dc.contributor.author | Sologub, A. M. | - |
dc.contributor.author | Bondarchuk, V. M. | - |
dc.contributor.author | Yeremeychuk, I. A. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-15T12:10:41Z | - |
dc.date.available | 2018-05-15T12:10:41Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Салогуб А. М. Особливості м’ясних та забійних властивостей бугайців українських чорно-рябої та бурої молочних порід Сумського регіону [Електронний ресурс] / А. М. Салогуб, В. М. Бондарчук, І. О. Єремейчук // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 5/1 (31). - С. 153- 157. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5700 | - |
dc.description | According studies slaughter and meat qualities of bull-calves Ukrainian Black-and-White and Brown Dairy breeds slaughtered at 18 months found that the best slaughter weight and slaughter yield had the bulls of Ukrainian Brown Dairy breed (258,8 kg and 54,3%) in comparison with Ukrainian Black-and-White Dairy (249,5 kg and 52,6%). The meat yield in bulls of Ukrainian Black-and-White Dairy breed was 187,1 kg, but at contemporaries of Ukrainian Brown Dairy – 198,4 kg, more on 11,3 kg in favor of Brown animals. | uk_UK |
dc.description.abstract | За дослідженнями забійних та м’ясних якостей бугайців українських чорно-рябої та бурої молочних порід забитих у віці 18 місяців встановлено, що кращими за забійною масою та забійним виходом характеризувалися бугайці української бурої молочної породи (258,8 кг та 54,3%) у порівнянні з українською чорно-рябою молочною (249,5 кг та 52,6%). Вихід м’якоті у бугайців української чорно-рябої молочної породи склав 187,1 кг, а у ровесників української бурої молочної – 198,4 кг з перевагою 11,3 кг на користь бурих тварин. По исследованиям убойных и мясных качеств бычков украинских черно-пёстрой и бурой молочных пород забитых в возрасте 18 месяцев установлено, что лучше по убойной массе и убойным выходом характеризовались бычки украинской бурой молочной породы (258,8 кг и 54,3%) по сравнению с украинской черно-пёстрой молочной (249,5 кг и 52,6%). Выход мякоти у бычков украинской черно-пёстрой молочной породы составил 187,1 кг, а у ровесников украинской бурой молочной – 198,4 кг с преимуществом 11,3 кг в пользу бурых животных. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | бугайці | uk_UK |
dc.subject | забійні та м’ясні якості | uk_UK |
dc.subject | українська чорно-ряба молочна | uk_UK |
dc.subject | бычки | uk_UK |
dc.subject | убойные и мясные качества | uk_UK |
dc.subject | украинская черно-пёстрая молочная | uk_UK |
dc.subject | bulls | uk_UK |
dc.subject | slaughter and meat quality | uk_UK |
dc.subject | Ukrainian Black-and-White Dairy | uk_UK |
dc.title | Особливості м’ясних та забійних властивостей бугайців українських чорно-рябої та бурої молочних порід Сумського регіону | uk_UK |
dc.title.alternative | Особенности мясных и убойных свойств бычков украинский черно-пестрой и бурой молочных пород Сумского региона | uk_UK |
dc.title.alternative | Meat and slaughter features of bulls Ukrainian Black-and-White and Brown Dairy Breeds in Sumy region | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
31.pdf | 1,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.