Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5982
Назва: Використання хмарних технологій у хімічній освіті студентів аграрного вузу
Інші назви: Использование облачных технологий в химическом образовании студентов аграрного вуза
Use of cloud technologies in chemical education of students of agricultural higher education
Автори: Швець, Ольга Григорівна
Івченко, Вікторія Дмитрівна
Швец, Ольга Григорьевна
Ивченко, Виктория Дмитриевна
Shvets, Olha
Ivchenko, Viktoriia
Ключові слова: хмарні технології
вивчення хімічних дисциплін
харчова хімія
облачные технологии
изучение химических дисциплин
пищевая химия
cloud technologies
teaching chemistry
food chemistry
Дата публікації: 2017
Видавництво: ФОП Цьома С.П.
Бібліографічний опис: Швець О. Г. Використання хмарних технологій в хімічній освіті студентів аграрного вузу [Електронний ресурс] / О. Г. Швець, В. Д. Івченко // Освітні інновації : філософія, психологія, педагогіка : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., (м. Суми, 7 грудня 2017 р.) / Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. - Суми : ФОП Цьома С.П., 2017. - Ч.2. - С. 89-94.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто роль сучасних інформаційних технологій в навчальній діяльності студентів. Підкреслено роль викладача як провідника в здобутті достовірної інформації. Наведено приклади використання хмарних технологій при вивченні хімічних дисциплін. Розглянуто можливості використання ресурсів Padlet.com і Moodle для організації самостійної роботи студентів факультету харчових технологій при вивченні дисципліни «Харчова хімія». В статье рассмотрена роль современных информационных технологий в учебной деятельности студентов. Подчеркнута роль преподавателя как проводника получения достоверной информации. Приведены примеры использования облачных технологий при изучении химических дисциплин. Рассмотрены возможности использования ресурсов Padlet.com и Moodle для организации самостоятельной работы студентов факультета пищевых технологий при изучении дисциплины «Пищевая химия».
Опис: The article considers the role of modern information technologies in the educational activities of students. The role of the teacher as a guide in obtaining reliable information is underlined. Examples of using cloud technologies in studying chemical disciplines are given. The possibilities of using the resources of Padlet.com and Moodle for the organization of independent work of the students of the faculty of food technologies in studying the discipline "Food Chemistry" are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5982
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Швець О. Використання хмарних технологій.pdf618,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.