Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6071
Назва: Інноваційні в технології виробництва йогуртів
Інші назви: Инновационные в технологии производства йогуртов
Innovative technologies in the production of yogurt
Автори: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Ключові слова: функціональні продукти
йогурт
рецептура
функциональные продукты
йогурт
рецептура
functional foods
yogurt
formulation
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Інноваційні в технології виробництва йогуртів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Inżynieria i technologia. Badania podstawowe i stosowane : wyzwania i wyniki, (30-31 травня 2017 р.). – Gdańsk, 2017. – C. 47-51.
Короткий огляд (реферат): Отже, аналізуючи літературні дані, можемо зробити висновок, що існує безліч інноваційних підходів до виробництва йогуртів і особлива увага приділяється оптимізації рецептури з урахуванням створення продукту функціонального призначення. З цією метою йогурти збагачуються різними видами наповнювачів і добавок, що підвищують харчову та біологічну цінність. Итак, анализируя литературные данные, можем сделать вывод, что существует множество инновационных подходов к производству йогуртов и особое внимание уделяется оптимизации рецептуры с учетом создания продукта функционального назначения. С этой целью йогурты обогащаются различными видами наполнителей и добавок, повышающих пищевую и биологическую ценность.
Опис: Thus, analyzing the published data, we can conclude that there are many innovative approaches to the production of yogurt and focuses on optimizing the formulation based product creation functionality. To this end, yogurt enriched with various kinds of fillers and additives that improve the nutritional and biological value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6071
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В.(Польша3).pdf175,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.