Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6124
Назва: Ретроспективний аналіз частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництва
Інші назви: Ретроспективный анализ частоты выделения Сampylobacter spp. С продукции птицеводства
Retrospective analysis of the frequency isolation Саmpylobacter spp. from poultry products
Автори: Касяненко, О. І.
Гладченко, С. М.
Безрук, Р. В.
Гніденко, Т. Ю.
Касьяненко, О. И.
Гладченко, С. М.
Безрук, Р. В.
Гниденко, Т. Ю.
Kasjanenko, O. I.
Gladchenko, S. M.
Bezruk, R. V.
Gnidenko, T. J.
Ключові слова: мікроорганізми
продукція птахівництва
ізоляція
микроорганизмы
продукция птицеводства
изоляция
microorganisms
poultry products
insulation
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХДЗВА
Бібліографічний опис: Ретроспективний аналіз частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництва [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, С. М. Гладченко, Р. В. Безрук, Т. Ю. Гниденко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : збірник наукових праць ХДЗВА. – Сер. «Ветеринарні науки». – Харків, 2017. – Вип. 35, Т. 1, Ч. 2. – С. 59-61.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено експериментальне розв’язання й теоретичне узагальнення наукової проблеми контролю кампілобактеріозу птицы на основі ретроспективний аналізу частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництва на різних технологічних етапах переробки тушок птиці в умовах забійних цехів. В статье приведены экспериментальное решение и теоретическое обобщение научной проблемы контроля кампилобактериоза птицы на основе ретроспективный анализа частоты выделения Сampylobacter spp. по продукции птицеводства на различных технологических этапах переработки тушек птицы в условиях убойных цехов.
Опис: The article are devoted to development of control system of campylobacteriosis of poultry. It is set on the basis of theoretical and experimental ground, that the system includes the control stages. Оne of the stages is necessary to conduct of systematic control of products of the poultry farming to the conditions for slaughters to contamination of Campylobacter spp. Material of the publication presents retrospective analysis of the frequency isolation Campylobacter spp. from poultry products at different stages of technological processing poultry carcasses in slaughters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6124
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Касяненко О.І (2).pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.