Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6182
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБордунова, Вікторія Віталіївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorУханова, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorБордунова, Виктория Витальевна-
dc.contributor.authorНазаренко, Юлия Владимировна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorУханова, Ирина Николаевна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorBordunova, Viktоria Vitalievna-
dc.contributor.authorNazarenko, Yuliya Vladimirovna-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktoriia Victorovna-
dc.contributor.authorUkhanova, Iryna Mykolaivna-
dc.date.accessioned2018-11-01T12:42:15Z-
dc.date.available2018-11-01T12:42:15Z-
dc.date.issued2016-11-25-
dc.identifier.citationМ'ясовмісна варена ковбаса "Качина" [Електронний ресурс] : пат. № 111880 UA A23L 13/60../ Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. В. Бордунова [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05072, заявл. 10.05.2016, опубл. 25.11.2016 р., Бюл. № 22.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6182-
dc.descriptionIn the patent for a useful model, data is provided on the meat-containing of boiled sausage with duck meat, turkey meat mechanically separated, liver of beef or pork, beef or pork heart, stem side, starch, black pepper, ground nut nutmeg, coriander powder, salt, sodium nitrite.uk_UK
dc.description.abstractУ патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індички механічної обвалки, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясосодержащей вареной колбасе, которая содержиит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectм'ясо-вмісна ковбасаuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectмясо-содержащая колбасаuk_UK
dc.subjectпищевая ценностьuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.subjectmeat-containing sausageuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.titleМ'ясовмісна варена ковбаса "Качина"uk_UK
dc.title.alternativeМясосодержащая вареная колбаса «Утиная»uk_UK
dc.title.alternativeMeat-containing sausage "Kachina"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Качина.pdf171,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.