Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6236
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.contributor.author | Крикуненко, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Головко, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Гелих, А. А. | - |
dc.contributor.author | Крикуненко, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Golovko N., N. | - |
dc.contributor.author | Golovko, T. | - |
dc.contributor.author | Gelikh, А. | - |
dc.contributor.author | Kricunenko, L. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-03T13:21:48Z | - |
dc.date.available | 2019-01-03T13:21:48Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологічні втрати при тепловій обробці напівфабрикату з молюска роду Anodonta [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко // Збірник матеріалів звітної науково-практичної конференції Луганського національного аграрного університету. – Луганськ : ЛНАУ, 2018. – С. 228-229. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6236 | - |
dc.description | The influence of external factors during storage of a cooked-frozen semi-finished product from a freshwater mussels on the change in the protein and moisture content in it has been determined. A study was made of the organoleptic properties after freezing and during storage of the semi-finished product. The dynamics of the microbiological state of the semi-finished product is described. On the basis of the obtained data, the optimal terms of storage of the semi-finished product from mussels of the genus Anodonta are justified and suggested. | uk_UK |
dc.description.abstract | Визначено впливу зовнішніх чинників під час зберігання напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного на зміну вмісту у ньому білка та вологи. Проведено дослідження органолептичних властивостей після заморожування та в процесі зберігання напівфабрикату. Описано динаміку мікробіологічного стану напівфабрикату. На підставі отриманих даних обґрунтовано та запропоновано оптимальні терміни зберігання напівфабрикату з молюсків роду Anodonta. Определено влияние внешних факторов при хранении полуфабриката варено-замороженного из моллюска пресноводного на изменение содержания в нем белка и влаги. Проведено исследование органолептических свойств после замораживания и в процессе хранения полуфабриката. Описана динамика микробиологического состояния полуфабриката. На основании полученных данных обоснованно и предложены оптимальные сроки хранения полуфабриката из моллюсков рода Anodonta. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ЛНАУ | uk_UK |
dc.subject | прісноводні двостулкові молюски роду Anodonta | uk_UK |
dc.subject | термін зберігання | uk_UK |
dc.subject | напівфабрикат варено-заморожений | uk_UK |
dc.subject | пресноводные двустворчатые моллюски рода Anodonta | uk_UK |
dc.subject | строк хранения | uk_UK |
dc.subject | полуфабрикат варено-замороженный | uk_UK |
dc.subject | freshwater bivalve mussels of the genus Anodonta | uk_UK |
dc.subject | storage lines | uk_UK |
dc.subject | semi-finished cooked-frozen product | uk_UK |
dc.title | Технологічні втрати при тепловії обробці напівфабрикату з молюска роду Anodonta | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологические потери при тепловой обработке полуфабриката из моллюсков рода Anodonta | uk_UK |
dc.title.alternative | Technological losses at the thermal processing of semi-fabricate with Anodonta miles | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологічні втрати при тепловій обробці напівфабрикату.pdf | 285,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.