Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6283
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пономарьова, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ярощук, Роман Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Пономарева, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Ярощук, Роман Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Ponomarova, Liudmyla Mykolaivna | - |
dc.contributor.author | Yaroshchuk, Roman Anatoliiovych | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-29T14:09:51Z | - |
dc.date.available | 2019-01-29T14:09:51Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Пономарьова Л. М. Визначення вмісту поліфенольних сполук в екстракті з листя Ginkgo biloba L. [Електронний ресурс] / Л. М. Пономарьова, Р. А. Ярощук // Проблеми та досягнення сучасної хімії : збірник тез доповідей XX Наукової молодіжної конференції, (Одеса, 27-28 вересня 2018 р.). – Одеса, 2018. – С. 84. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6283 | - |
dc.description | The main factors for determining the completeness and speed of extraction were studied: dispersion of plant material, nature of extractant, duration of extraction. It was established that the highest content of phenolic compounds was observed for specimens with a degree of crushing of 0.5 - 0.25 mm (21.02%); The best extragens are water (12.7%) and 70% ethyl alcohol (11.8%); the optimal duration of one-time extraction with water is 60 minutes (18.4%); 70% ethyl alcohol - 45 minutes (15.8%). | uk_UK |
dc.description.abstract | Вивчали основні фактори для визначення повноти і швидкості екстракції: дисперсність рослинної сировини, природа екстрагента, тривалість екстрагування. Встановлено, що найбільший вміст фенольних сполук зафіксовано для зразків зі ступенем подрібнення 0,5 – 0,25 мм (21,02 %); найкращі екстрагенти – вода (12,7 %) та 70% етиловий спирт (11,8 %); оптимальна тривалість одноразового екстрагування водою – 60 хв (18,4 %); 70% етиловим спиртом – 45 хв (15,8 %). Изучали основные факторы для определения полноты и скорости экстракции: дисперсность растительного сырья, природа экстрагента, продолжительность экстрагирования. Установлено, что наибольшее содержание фенольных соединений зафиксировано для образцов со степенью измельчения 0,5 - 0,25 мм (21,02%); лучшие экстрагенты - вода (12,7%) и 70% этиловый спирт (11,8%); оптимальная продолжительность однократного извлечения водой - 60 мин (18,4%); 70% этиловым спиртом - 45 мин (15,8%). | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ТДВ «ІНТЕРХІМ» | uk_UK |
dc.subject | екстракт листя Ginkgo biloba | uk_UK |
dc.subject | екстракція | uk_UK |
dc.subject | екстрагент | uk_UK |
dc.subject | экстракт листьев Ginkgo biloba | uk_UK |
dc.subject | экстракция | uk_UK |
dc.subject | экстрагент | uk_UK |
dc.subject | leaf extract of Ginkgo biloba | uk_UK |
dc.subject | extraction | uk_UK |
dc.subject | extractant | uk_UK |
dc.title | Визначення вмісту поліфенольних сполук в екстракті з листя Ginkgo biloba L. | uk_UK |
dc.title.alternative | Определение содержания полифенольных соединений в экстракте из листьев Ginkgo biloba L. | uk_UK |
dc.title.alternative | Determination of the content of polyphenolic compounds in the leaf extract of Ginkgo biloba L. | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_Odessa2.pdf | 644,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.