Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6401
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОничко, В. І.-
dc.contributor.authorШтукін, М. О.-
dc.contributor.authorОнычко, В. И.-
dc.contributor.authorШтукин, Н. А.-
dc.contributor.authorOnychko, V. I.-
dc.contributor.authorShtukin, N. A.-
dc.date.accessioned2019-03-21T09:32:09Z-
dc.date.available2019-03-21T09:32:09Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОничко В. І. Ефективність регулювання забур’яненості в посівах різних за групою стиглості гібридів кукурудзи [Електронний ресурс] / В. І. Оничко, М. О. Штукін // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія " / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 9 (34). – С. 65-69.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6401-
dc.descriptionThe efficiency results of maize hybrids cultivation of various ripening groups are presented and the optimal technological combinations of soil and postemergent herbicides are established. It was found that the cultivation of the mid-ripening hybrid of the Thermo Corn (FAO 330) is more effective because it is more productive, but the possibility of artificial grain drying should be envisaged. Against of a high degree of weeding it is advisable to use the technological combination of the herbicide Gold, 2.0 l / ha with pre-emergence application and subsequent spraying of the planting in the phase of 3-5 leaves of the crop with one of the postemergent herbicides Estron 85 % 0.7 l / ha or PIK 75 WG 1.0 kg/ha, the use of which is more cost-effective.uk_UK
dc.description.abstractНаведено результати обґрунтування ефективності вирощування гібридів кукурудзи різних груп стиглості та встановлено оптимальні технологічні поєднання ґрунтових та страхових гербіцидів. Встановлено, що із досліджуваних гібридів быльш ефектнішим є вирощування середньостиглого гібриду кукурудзи Термо (ФАО 330), як більш врожайного, але слід передбачити можливість штучного досушування зерна. На фоні високого ступеня забур’яненості доцільним є застосовування технологічного поєднання гербіциду прімекстра Голд, 2,0 л/га з досходовим його внесенням і наступним обприскуванням посіву в фазі 3-5 листків культури одним із страхових гербіцидів естрон 85 % к.с., 0,7 л/га чи ПІК 75 WG в.г., 1,0 кг/га, використання яких є більш економічно ефективнішим. Приведены результаты обоснования эффективности выращивания гибридов кукурузы различных групп спелости и установлены оптимальные технологические сочетания грунтовых и страховых гербицидов. Установлено, что более эффективным для черноземной зоны Северо-Востока Украины является выращивание среднеспелого гибрида кукурузы Термо (ФАО 330), как более урожайного, но следует предусмотреть возможность искусственного досушивания зерна. На фоне высокой степени засоренности целесообразно применять технологическое сочетание гербицида примекстра Голд, 2,0 л/га с довсходовым его внесением и последующим опрыскиванием посева в фазе 3-5 листьев культуры одним из страховых гербицидов эстрон 85 % к.с. 0,7 л/га или ПИК 75 WG в.г., 1,0 кг/га, использование которых является более экономически эффективным.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectкукурудзаuk_UK
dc.subjectгібридuk_UK
dc.subjectгербіцидuk_UK
dc.subjectкукурузаuk_UK
dc.subjectгибридuk_UK
dc.subjectгербицидuk_UK
dc.subjectmaizeuk_UK
dc.subjecthybriduk_UK
dc.subjectherbicideuk_UK
dc.titleЕфективність регулювання забур’яненості в посівах різних за групою стиглості гібридів кукурудзиuk_UK
dc.title.alternativeЭФфективность регулирования засоренности в посевах разных по группах спелости гибридов кукурузыuk_UK
dc.title.alternativeEfficiency of weed regulation in sowing maize hybrids of different ripeness groupsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf495,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.