Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6431
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКазаков, Д. Д.-
dc.contributor.authorРожевський, Ю. П.-
dc.contributor.authorКазаков, Д. Д.-
dc.contributor.authorРожевский, Ю. П.-
dc.contributor.authorKazakov, D. D.-
dc.contributor.authorRozhevsky, Yu. P.-
dc.date.accessioned2019-03-28T09:49:15Z-
dc.date.available2019-03-28T09:49:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКазаков Д. Д. Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / Д. Д. Казаков, Ю. П. Рожевський // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 10 (32). – С. 113-116.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6431-
dc.descriptionThe article analyses the modern state and prospects of processing distillery stillage. Given the potential of food product. For carrying out scientifically-research works with drying DDGS was developed technological process and a machine aparatura scheme of production.uk_UK
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сучасний стан та перспективність переробки післяспиртової барди. Наведено харчовий потенціал продукту. Для проведення науково-дослідних робіт із сушіння післяспиртової барди було розроблено технологічний процес та машинно-апаратурну схему виробництва. В статье проанализировано современное состояние и перспективность переработки послеспиртовой барды. Приведен пищевой потенциал продукта. Для проведения научно-исследовательских работ с сушки послеспиртовой барды был разработан технологический процесс и машинно-апаратурная схема производства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectпісляспиртова бардаuk_UK
dc.subjectсушінняuk_UK
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UK
dc.subjectпослеспиртовая бардаuk_UK
dc.subjectсушкаuk_UK
dc.subjectтехнологическая схемаuk_UK
dc.subjectpost-alcohol barduk_UK
dc.subjectdryinguk_UK
dc.subjecttechnological schemeuk_UK
dc.titleРозробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловостіuk_UK
dc.title.alternativeРазработка технологического процесса переработки послеспиртовой барды для использования ее в пищевой промышленностиuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of the technological process of processing after-alcoholic bards for its use in the food industryuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf445,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.