Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6470
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кожушко, Неллі Семенівна | - |
dc.contributor.author | Авраменко, Вікторія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Кожушко, Нелли Семеновна | - |
dc.contributor.author | Авраменко, Виктория Игоревна | - |
dc.contributor.author | Kozhushko, Nelly Semenovna | - |
dc.contributor.author | Avramenko, Viktoria Igorevna | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-05T11:19:04Z | - |
dc.date.available | 2019-04-05T11:19:04Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Кожушко Н. С. Перспективність сумської селекції картоплі на придатність до промислової переробки [Електронний ресурс] / Н. С. Кожушко, В. І. Авраменко // Технологии XXI века : материалы 23-й Международной научно-практической конференции, ( 11-16 сентября 2017 г. ). – Сумы-Одесса, 2017. – С. 45-47. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6470 | - |
dc.description | The results of evaluation of potato hybrids according to the content of dry matter and the possible output of the finished product during processing are presented. | uk_UK |
dc.description.abstract | Наведено результати оцінки гібридів картоплі за вмістом сухої речовини і можливим виходом готового продукту при переробці. Наведены результаты оценки гибридов картофеля по содержанию сухого вещества и возможным выходом готового продукта при переработке. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | картопля | uk_UK |
dc.subject | селекція | uk_UK |
dc.subject | гібриди | uk_UK |
dc.subject | картофель | uk_UK |
dc.subject | селекция | uk_UK |
dc.subject | гибриды | uk_UK |
dc.subject | potato | uk_UK |
dc.subject | selection | uk_UK |
dc.subject | hybrids | uk_UK |
dc.title | Перспективність сумської селекції картоплі на придатність до промислової переробки | uk_UK |
dc.title.alternative | Перспективность сумской селекции картофеля на пригодность к промышленной переработке | uk_UK |
dc.title.alternative | The prospect of sumy potato selection for suitability for industrial processing | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
merged (pdf.io).pdf | 3,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.