Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6486
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-08T11:21:04Z | - |
dc.date.available | 2019-04-08T11:21:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В. І. М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник НТУ «ХПІ». – Сер. «Нові рішення в сучасних технологіях». – Х. : НТУ «ХПІ», 2019. – № 5 (1330). – С. 160-168. – doi:10.20998/2413-4295.2019.05.21. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6486 | - |
dc.description | The aim of the research was theoretical and experimental substantiation of expediency of combining duck meat and fish raw materials in the composition of meat-containing semi-finished products. | uk_UK |
dc.description.abstract | Метою досліджень було теоретичне та експериментальне обґрунтування доцільності комбінування м’яса качки та рибної сировини в складі м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было теоретическое и экспериментальное обоснование целесообразности комбинирования мяса утки и рыбного сырья в составе мясосодержащих полуфабрикатов. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | фарш з м’яса карася сріблястого | uk_UK |
dc.subject | м'ясо качки мускусної | uk_UK |
dc.subject | м'ясомісткий напівфабрикат | uk_UK |
dc.subject | фарш из мяса карася серебристого | uk_UK |
dc.subject | мясо утки мускусной | uk_UK |
dc.subject | мясосодержащий полуфабрикат | uk_UK |
dc.subject | silver minced carp meat | uk_UK |
dc.subject | muscovy duck meat | uk_UK |
dc.subject | meat-containing semi-finished product | uk_UK |
dc.title | М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася | uk_UK |
dc.title.alternative | Мясосодержащие комбинированные продукты с мясом утки и серебристого карася | uk_UK |
dc.title.alternative | Meat-containing combined products with duck meat and silver carp | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
_NTU-KhPI-5(1330)-2019__160-объединены.pdf | 2,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.