Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6486
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.date.accessioned2019-04-08T11:21:04Z-
dc.date.available2019-04-08T11:21:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТищенко В. І. М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник НТУ «ХПІ». – Сер. «Нові рішення в сучасних технологіях». – Х. : НТУ «ХПІ», 2019. – № 5 (1330). – С. 160-168. – doi:10.20998/2413-4295.2019.05.21.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6486-
dc.descriptionThe aim of the research was theoretical and experimental substantiation of expediency of combining duck meat and fish raw materials in the composition of meat-containing semi-finished products.uk_UK
dc.description.abstractМетою досліджень було теоретичне та експериментальне обґрунтування доцільності комбінування м’яса качки та рибної сировини в складі м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было теоретическое и экспериментальное обоснование целесообразности комбинирования мяса утки и рыбного сырья в составе мясосодержащих полуфабрикатов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectфарш з м’яса карася сріблястогоuk_UK
dc.subjectм'ясо качки мускусноїuk_UK
dc.subjectм'ясомісткий напівфабрикатuk_UK
dc.subjectфарш из мяса карася серебристогоuk_UK
dc.subjectмясо утки мускуснойuk_UK
dc.subjectмясосодержащий полуфабрикатuk_UK
dc.subjectsilver minced carp meatuk_UK
dc.subjectmuscovy duck meatuk_UK
dc.subjectmeat-containing semi-finished productuk_UK
dc.titleМ’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карасяuk_UK
dc.title.alternativeМясосодержащие комбинированные продукты с мясом утки и серебристого карасяuk_UK
dc.title.alternativeMeat-containing combined products with duck meat and silver carpuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_NTU-KhPI-5(1330)-2019__160-объединены.pdf2,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.