Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАвраменко, В. І.-
dc.contributor.authorАвраменко, В. И.-
dc.contributor.authorAvramenko, V. I.-
dc.date.accessioned2019-04-24T11:00:09Z-
dc.date.available2019-04-24T11:00:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationАвраменко В. І. Придатність до промислової переробки селекційного матеріалу картоплі [Електронний ресурс] / В. І. Авраменко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 3 (35). – С. 90-93.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6565-
dc.descriptionThe availability to the industrial processing due to dry matter content of 15 samples the breeding potatoes’ of the Institute of Potato Problems, SNAU was determined. The most dry matter content with average 24,4 % have got 20 % samples with high content – 33,3 %, with average – 23,4 %. The breeding samples that have got the average content of dry matter comprise 26,7 %, with average – 22,6 %. The low content have got 20 % samples with average 21,2 %. The numbers with the highest and high content of dry matter are the most suitable to the industrial processing and give the significant yield of the end-product.uk_UK
dc.description.abstractВизначена придатність до промислової переробки за вмістом сухої речовини у 15 зразків селекційного матеріалу картоплі Інституту проблем картоплярства Сумського національного аграрного університету. Найбільший вміст сухої речовини з середнім показником 24,4 % – мають 20 % номерів, з високим вмістом – 33,3 %, з середнім показником 23,4 %. Селекційні номери, що мають середній вміст сухої речовини складають 26,7 %, з середнім показником 22,6 %. Низький вміст показали 20 % номерів з середнім показником 21,2 %. Определена пригодность к промышленной переработке по содержанию сухого вещества в 15 образцах селекционного материала картофеля Института проблем картофелеводства Сумского национального аграрного университета. Наибольшее содержание сухого вещества со средним показателем 24,4 % имеют 20 % образцов, с высоким содержанием – 33,3 %, со средним показателем - 23,4 %. Селекционные номера, имеющие среднее содержание сухого вещества, составляют 26,7 % со средним показателем 22,6 %. Низкое содержание показали 20 % образцов со средним показателем 21,2 %. Образцы с повышенным и высоким содержанием сухого вещества более всего пригодны к промышленной переработке и дают выше выход готового продукта.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectкартопляuk_UK
dc.subjectселекційний матеріалuk_UK
dc.subjectсуха речовинаuk_UK
dc.subjectкартофельuk_UK
dc.subjectселекционный материалuk_UK
dc.subjectсухое веществоuk_UK
dc.subjectpotatoesuk_UK
dc.subjectbreeding materialuk_UK
dc.subjectdry matteruk_UK
dc.titleПридатність до промислової переробки селекційного матеріалу картопліuk_UK
dc.title.alternativeПригодность к промышленной переработки селекционного материала картофеляuk_UK
dc.title.alternativeSuitability for industrial processing of potato breeding materialuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf413,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.